AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima.

Nova epizoda najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ očekuje vas i ove nedelje u dobro poznatom terminu – uživo od 13:30 časova na TV Pink. Kroz aktuelne i ekskluzivne priče o poznatima vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se sa uvek zanimljivim sagovornicima na različitim lokacijama u gradu uključivati Nemanja Vujičić.

Dragana Mirković je protekle nedelje otvorila sezonu snimanja novogodišnjih programa na domaćim televizijama, a ugostila je stotinu pevača. Međutim, ono što je privuklo najveću pažnju medija je Draganin susret sa koleginicom Sekom Aleksić posle više od decenije ćutanja. Naime, Dragana i Seka nisu se čule 12 godina, navodno zbog ružnih reči koje je Aleksićeva rekla na račun starije koleginice. Posle toliko godina, izgleda da su Seka i Dragana odlučile da sukob ostave iza sebe, a kako je izgledao ovaj emotivni susret, videćete u ovonedeljnom „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: Pink.rs

Posle velike medijske pauze, za najgledaniju emisiju i poznatima govorila je pop zvezda Alka Vuica. Od samih početaka, Alka je intrigirala javnost, a posebno je medijima bio zanimljiv njen ljubavni život i spekulacije da joj je Bajaga posvetio čak dve pesme, „Zažmuri“ i „Sa druge strane jastuka“. Pred premijernim kamerama, Alka će otkriti razlog za odsustvo sa javne scene, da li planira da publiku obraduje nekom novom pesmom, ali i brojne druge detalje iz karijere i života.

Foto: Instagram.com/alka.vuica

S obzirom na to da se bliži doček 2023. godine, ekipa „Premijera – Vikend specijala“ bila je vredna i ispratila šta će se to dešavati u prestonici, zemlji ali i dijaspori u najluđoj noći. Gde će naše najveće zvezde pevati 31. decembra, gde će biti najbolji provod i kolike honorare su pevači dobili za angažman na dočeku, saznaćete u najgledanijoj emisiji o poznatima.

U studio kod Tijane i Bojane dolazi jedna od najpopularnijih pevačica narodne muzike i članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Snežana Đurišić. O bogatoj karijeri, trenutnom statusu narodne muzike mešu svim aktuelnim žanrovima, mladim nadama koje dolaze u „Zvezde Granda“, nesuglasicama među članovima žirija, ali i planovima za budućnost, Snežana će govoriti upravo u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: Pink.rs

Pored toga, očekuju vas uključenja sa Gogom Sekulić, Indirom Aradinović Indi i mnogim drugim poznatim ličnostima, a Kristina Kija Kockar će se ukljućiti u program iz daleke Amerike.

Ali to nije sve – ono najbolje vas čeka u novom „Premijera – Vikend specijalu“ u nedelju 4. decembra uživo od 13:30 časova na TV Pink!

Foto: Pink.rs

Autor: M.Đ.

#Alka Vuica

#Bojana Lazić

#Dragana Mirković

#Goga Sekulić

#Indira Aradinović Indi

#Kristina Kija Kockar

#Nemanja Vujičić

#Premijera Vikend Specijal

#Seka Aleksić

#Snežana Đurišić

#Televizija

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#ZVEZDE GRANDA

#emisija