AKTUELNO

Noć u kojoj su se desile brojne promene!

Sinoć je u "Zadruzi", kao i svakog četvrtka, održana emisija "Gledanja snimaka". Voditelj Milan Milošević došao je u Belu kuću, a zadrugarima je pušten prvi prilog koji je odmah izazvao haos među njima.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Naime, prvi snimak bio je razgovor Lazara Čolića Zole i Filipa Cara, u kojem pričaju da Maja Marinković i dalje ima emocije prema Filipu, a da bi Čolić vrlo rado ponovo bio intiman sa Miljanom Kulić.

Ova izjava me je šokirala. Mene niko ne može da ka*a, tu smo jedan jedan. Ne znam što je prećutao na ovo - rekla je Miljana.
Ponižavajuće je za Miljanu s obzirom na to da su bili u vezi toliko dugo - rekao je Bebica.
Ako ti nije problem da me ti is**raš. Bilo bi mi drago da me Car, a svi da me gledaju - dobacila je Miljana Caru.

Zadrugari su nastavili da komentarišu prvi prilog, a reć je dobio je Bilal Brajlović.

Pa ajde da se ne zaje*avano, oni su najbolji drugovi, oni znaju nešto više nego što mi znamo. Tu ima nešto sigurno, možda njemu (Car) smetam ja. - rekoa je Bilal.
On mora ići na CT glave, on ima potres. Ja sam rekao da na njegovo da bih ja sa Majom rekao da ne bi, a ona nije rekao ništa - dodao je Car.

Car je nastavio da komentariše odnos Maje i Bilala, pa je pred svima otkrio da im neke stvari u vezi više ne funkcionišu.

Milane, vidiš ti koliko sam ja pošten. Gde god imaju lufta u vezi, ja odmah kažem da se to zategne. Meni kažu: "Od kako si došao, Maja i Bilal se*s nemaju", pa onda: "Maja ne zna gde je Bilal tri sata" - rekao je Car.

Anita Stanojlović poludela je zbog saznanja da bi Zola ponovo imao vrelu akciju sa Miljanom, pa je donela odlulu da javno raskine sa njim usred emisije.

Naredni prilog bio je razgovor Cara i Bilala za vreme emisije "Pitanja gledalaca", kad je Brajlović od njega pokušavao da dobije odgovora koje ne dobija od svoje devojke Maje.

Dva prijatelja istu ženu vole! Ne znam šta da komentarišem. Filip stalno potencira da ga ne zanimam, a stalno priča o tome što se desilo. Ako ga ne zanimam, ne treba da me komentariše - počela je Maja.
Ja sam mu rekao da je to završeno, ali njoj nije problem to što je on mene pitao, nego šta sam ja rekao. Zašto je bitnije šta ja mislim? Tebi treba on da bude bitan. Trebala si da kažeš: "Mene briga šta je Filip rekao..." - rekao je Car.
I ne moraš, nemaš čega. Ja sam tebi sve zaboravio, ja sam tebe zgotivio, to sam ti i rekao - rekao je Bilal.
Kad si mi "eksere zabijao u čelo", ja sam govorio da si dobar za Pink.rs - rekao je Car.

Maja je donela oduku da naraskine sa Bilalom zbog njegove komunikacije sa Carem, koja se njoj nije dopala.

Milica Veselinović bila je jako besna zbog Carevih izlaganja i prepucavanja sa Majom. pa kad joj je prišao da je zagrli i poljubi, odlučila je da ga otera od sebe.

Iskuliraj me Filipe...Nećeš me poljubiti i nećeš blejati sa mnom dokle god budeš ovako pričao - rekla je Milica.

Tokom pauze za reklame Aleksandra Nikolić i Car su sedeli jako blizu jedno drugog, pa preko Bojana Simića počeli da se prepucavaju s osmesima na licu.

Sledeći snimak koji je prikazan zadrugarima bio je razgovor Marka Stefanovića i Sanje Grujić, u kojem od podržava Careve stavove iz svađe koja se dogodila u sredu.

Sanja je sama sebe demantovala, svojim ulaksom prošle godine si svašta pričala.Da li su Sanjine priče verodostojne, a on svaka čast. On mnoo lepo priča o njoj i o svima. Njemu veza vunkcioniš jer on hoće, a ona samo pravi probleme. Sanja ti si monstrum šta si ti radila - govorio je Car.
Ja sam njoj zamerio komentarisanje i smatram da to može mnogo bolje da se kaže. Nju je isprovociralo za Cara. - rekao je Marko.

Miljana je odlučila da udari kontru brojnim zadrugarima koji su oduđivali Sanju i stane u njenu zaštitu za crnim stolom.

Ovo što su sotrtašćeni prema Sanji mogu da je komentarišu kako je prema njima. Naravno da je ona kriva i da je ružno to što je rekla, ali ako je savršena prema njima, kako on kaže, šta je onda komentarišu? Ovo je zato što mrze Sanju, pa se zato trude da nagovore ovog dečka da je ostavi. Zašto da se ova veza ovako skrnavi? Dečko je ispravan, vidim da ga i ona poštuje. Svi oni, Marko, zato što ih je komentarisala, mogla bih i ja sada tako isto. Ako je savršena prema tebi, kulturan momak i na mestu, ako ona ima konflikt sa nekim, vidiš da nikom ne odgovara kao ranije. Ja vidim da je tebi lepo, da si srećan i nasmejan, a Sanju nikada nismo videli u ozbiljnoj vezi, niko ne zna kako ona funkcioniše. Nemoj da neki glupi komentator utiče na tebe da ostaviš Sanju - rekla je Miljana.

U nastavku emisije Bilal je se uverio da mu Aleksandar Sauer nije prijatelj i da je u razgovoru sa Carem išao protiv njega i podržao Filipa. Ovaj klip izazvao je burne reakcije zadrugara.

Ovako se drugari ne ponašaju, to nije u redu. Ako Sauer poštuje Bilala on ne bi smeo tako da radi - rekla je Maja.

Sauer je pokušao da se opravda zbog brojnih napada da je lažni Bilalov prijatelj i na sve načine pokušao da opravda sebe.

Imam šta da kažem. Ne opravdavam sebe na neke stvari koje su se desile pre, to za Maju. Ja mu se nisam uvlačio, pričao sam i napolju da mi je gotivan...Ja mislim da ja možda ne znam kako ili uopšte nisam znao kako da Bilalu kažem neke stvari koje sam rekao u radiju. Neka netrpeljivost i hlađenje je počelo od tog dana kada se on zaljubio u Maju. Ja sam protivnik toga da kada nađeš devojku da nekoga zapostaviš. Mene je počelo da nervira njegovo okretanje glave. Ako neko zaslužuje poštovanje, to sam ja. Većina vas mu se smejala - rekao je Sauer.

Bilal je doneo odluku da posle svega stavi tačku na prijateljstvo sa Sauerom i prekine svaki vid komunikacije sa njim.

Meni su svi pričali da je on muvao Maju, ja sam verovao da on to nije rekao, ali moram da kažem da je sada kraj kada sam video ovo - dodao je Bilal.

Tokom emisije "Gledanje snimaka" Car je odlučio da iskoristi priliku da se približi bivšoj devojci Aleks, pa je seo pored nje i počeo da je guta pogledom.

Njih dvoje su počeli ponovo da komuniciraju preko Marine Popović.

Marina, ovde neki ljudi mnogo igraju rijaliti - rekla je Aleks sa osmehom na licu.
A neki ga nisu igrali nikada, pa su naje**li u rijalitiju, jer ga nisu igrali - rekao je Car.

Car je ustao od Aleks i otišao do pušionice, a tamo ga je sačekala ljubomorna Milica, koja je odmah napravila scenu i žestoko ga napala.

Odvratno ti je ponašanje! Ja ću samo da se udaljim od tebe, evo kunem ti se u sve - rekla je Milica.
Ja te ne držim. Ja ništa ne radim! Ne volim ovo kad se ne mogu ponašati opušteno, a tek smo počeli da se družimo. Znaš šta bi ona radila da smo u vezi? Haos, lom - rekao je Car.

U narednom prilogu zadrugari su videli kako se Bilal pravda Maji da je od sebe oterao Anitu, što je posebno privuklo Zoloni pažnju, ali zbgo raskida ipak nije želeo da komentariše. Međutim, Anita nije ostala imuna, pa je zaratila sa Brajlovićem, koji je dobio podršku Marije Kulić.

Neka ti prenese kako je bilo, a ne da se opravdava. Sve vreme sam stajala i pušila cigaretu, šetala sam se i onda sam se pogledala. Sve vreme sam bila pored tebe - rekla je Anita.

U narednom klipu zadrugari su videli kletve koje je izrekla Sanja Grujić jer joj zadrugari nisu dopustili da na rođendan prva uradi frizuru, a zbog gnusnih reči dobila je brojne osude.

Ovo ne priča afekat, ti si ološ jedan raspali. Starija Matora bi ti sve rekla, a ti si jedan ološ i znaš da lažeš. Imaš sreće jer je on spustio loptu da on i ja ne napravimo haos. Tebi svi treba da je*u kevu. Ono što si rekla Ermini, e sada svi treba da kažu ko si i Kemez i Bora. Ja sam luda, nakačiću ti se na grbaču. Ti si loš čovek koji je ostavila dečka.- pričala je Matora.
Sanja kada nema argumente, ona se povlači. TI si zlo i odron ljudnski, a ovaj dečko je glup kao noga, a ti pored svega ovoga stoji pored nje i ćuti. Sanja ti si najveće zlo, osećaš se na kliometar, ljudski otrovu. Ona ti želi zlo - rekla je Anđela.
Jako mi je drago da je Milica Kemez rekla sve. Sanja je radila u Švajcarskoj u jednom klubu, bila je plavuša, ona je Mimi glumila prijatelja samo da ona ne bi rekla sve, a smatram da je sarađivala sa njenim drugom koji ima javnu kuću. Milica Kemez nek sve otkrije - rekla je Aleks.

Stefanović je odlučio da pokaže zube svojim cimerima zbog napada na Sanju i ponovo im poruči da ga njene prošlost ne zanima.

Maja je imala priliku da se još jednom uveri kako Bilal odmerava Milicu, ali je ona odlučila da ne veruje svojim očima i pred svima tvrdi da Bilal od Carevog ulaska ne gleda nijednu devojku osim nje.

Anita je ponovo zaratila sa Zolom, nakon pogledane jo jedne svađe zbog Marka Markovića, pa je napustila emisiju, pa je počela da pravi haos po imanju i uništava Zoline stvarni, u čemu je pokušao da je zauzstavi Miljan Vračević.

Zadrugari su imali priliku da pogledaju novu svađu Maje i Bilala jer Marinkovićeva misli da se nešto dešava između njega i Sofije Une Manić.

To je totalna glupost. To je potegla Marija, jer joj se učinilo. Mnogo nas je ovde, nemoguće je da se ne pogledamo. Šta ću, kao robot da spustim glavu? Ne zanima me, ne posmatram ga kao muškarca. Gledaoci imaju priliku da vide kakav je moj ukus i šta su moji izbori. Povredilo me je jer sam sa njom bila dobra - rekla je Sofija.

Milica završila u suzama zbog Cara, priznala Zorica Marković da njemu ne sme da priča o svojim emocijama.

Nakon emisije Zola i Car su se kladili da li će Filip ponovo biti sa Majom, a Čolić je siguran da će doći bar do žestoke akcije.

Car je nakon razgovora sa Zolom zatekao uplakanu Milicu ispred Bele kuće, iako je on pokušao da je uteši zagrljajem, ona se ipak nije smirivala i nastavila je da drami jer smatra da od njega ne dobije poštovanje koje mu pruža.

Car je ponovo prišao Milici na krevetu i potpuno iskreno joj priznao da se ne nada da će trenutno dobiti priliku da sa njim bude u vezi.

U pravu si. Došao sam u rijaliti sa namerom da ne ulazim u vezu, bar ne tako brzo. Bilo mi je drago da te vidim i to sve. Ne želim ni sebe ni tebe da stavljam u neugodnu situaciju, prvenstveno dok se ne stabilizujem. Želim sa tobom da se družim i sve, ali ovo što mi sada radiš nije lepo. Meni prija da si ti ljubomorna, jer znam da ako uđeš sa mnom u vezu da ćeš biti lojalna, jer si bila kada sam se ja spominjao. Daleko od toga da si čekala, izjavljivala si do juče ljubav i bacala se po podovima i iks ipsilon stvari. Ne želim da se osećaš loše zbog mene i ja zbog tebe. Sve će pokazati vreme. Najradije ne bih ulazio u vezu ovde, ali je**ga, imam tu neku energiju sa tobom, sviđaš mi se, mila si mi, ali mi se ne žuri, jer nikad na dobro nije ispalo - rekao je Car.

Aleks je posle emisije otišla kod Lepog Miće u pab i priznala mu sve što se dešava između Cara i nje.

Ja legla da spavam danas popodne ali nisam mogla od njega i Zvezdana. Pa mi se pravdao. On igra neku igru, gledao me je nekoliko puta, pa me ispitivao što ne spavam. Pitao me da li mi se neko sviđa, ja rekla ne, i da znam da se pisalo sa Zvezdana. ja ga pitala šta mua to znači sa Milicom, on meni kao to nisi ti, kao on nema sa kim da se igra. Posle je komentarisao pesme neke. Ja ne mogu da skontam šta on radi i zbog čega. - rekla je Aleks.

Maja i Bilal ponovo su zaratili, a omnda ga je izbacila iz kreveta jer joj je polomio šolju.

Haos Maje i Bilala zasmetao je Cara koji joj je poručio da mu nisu interesantni, zbog čega mu je ona odmah odbrusila.

Boli me ku**c da li je tebi intresantno - rekla je Maja.
Ti meni pričaš za šolje, gledaš me i grizeš za usnu - dodao je on.

U cik zore desio se haos u pušionici, a Anita i Valentina Stanković žestoko su se sukobile zbog Zole, a zadrugari su ih brže bolje razdvojili i sprečili nastavak rusvaja.

Autor: A. N.