AKTUELNO

Nisu se obradovali njenom dolasku!

Rediteljka i glumica Jelena Golubović uselila se nedavno u impresivni grad sagrađen za potrebe rijalitija Zadruga, koji obara sve rekorde gledanosti. Od samog početka njenog života u ovom šou programu krenule su svađe između nje sa jedne, i većine ostalih zadrugara sa druge strane.

Foto: TvPink Printscreen

Svojim ponašanjem uspeva da isprovocira svakoga, a iako se trude da je ignorišu, zadrugarima to ne polazi za rukom, te često ulaze u verbalne sukobe sa njom. Iako su svesni da je njena taktika da provocira, uvek padaju na njenu igru.

Foto: TvPink Printscreen

Juče je Jelena pala, tokom dana, a pošto se žalila da je boli noga, Veliki šef je odmah poslao kod lekara. Nije je bilo neko vreme, a na vratima Bele kuće pojavila se pred sam početak vanrednog sastanka, i to sa nogom u gipsu. Njoj su prišli Maca Diskrecija i Janjuš, kako bi joj pomogli da sedne, dok su ostali zadrugari počeli da komentarišu kako im je bilo lepo dok je ona bila odsutna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARI SLOMLJENI! Ova odluka Velikog šefa ih je OSTAVILA U ČUDU! (VIDEO)

Da li će se Jelena primiriti dok joj povreda ne prođe ili će nastaviti da provocira i dalje, videćemo u danima koji dolaze.

Autor: N. Vujčić

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'