AKTUELNO

Sve se trese!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao ja naredno pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić.

Šta si loše uradila Filipu, pa Zoli zamera što je bio sa tobom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne interesuje me šta Filip priča, ne doživljavam ga kao i većinu ovde. Više me interesuje što je ljubomoran na Marka Markovića i što ga interesuje da li je topdžija ili furundžija? Toliko, završila sam - rekla je ona.
Miljani sam uvek sve praštao jer mi je bila simpatičmna, više ne želim da dozovljavam da praštam ljudima jer će da me nasmeju. Bebica je ove godine energičniji, baš je kako treba da bude. Kad su me pitali ja sam rekao da bih više da se Zola gradi sam ili u drugom odnosu i da se napokon odvoji od porodice Kulić, da odskoči i da to ostavi to iza sebe. To isto želim i njoj, da ostavi odnos sa Zolom iza sebe .On je meni drug, ja njega gotivim i ne želim mu taj odnos - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si vidi da ne obraćam pažnju? - pitala je Miljana.
Ja sad kažem da će sa tvoje strane za sedam dana da nastane lom ako se Zola ne bude mešao u tvoju temu. Voleo bih da se Zola ne vraća u odnose koji nisu dobri po njega - rekao je Car.
Ja razumem jer ja nikad ne bih bio za njegov odnos sa Majom, ali danas ili sutra da se vrati u taj ondos, nemam šta da mu zamerim. Moja majka je bila protiv mog odnosa. Samo je rekao da nije očekivao da će da se izdešava to kao što se izdešavalo. Mi smo pričali napolju i rekli da nam nije neophodno da nam se dešavaju takve stvari. Miljana i ja i naš spoj to je katastrofalno i to će doći do haosa - pričao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se. Ja nisam mutavica koja će da ti ćuti i pere, ja sam Miljana Kulić. Ja sam ti sve prebacivala, morao si da uradiš mnogo više. Ti znaš kakva sam ja prema tebi bila. Jedno vreme mi je bilo teško, vipe ne osećam nikakav animozitet. Ja razumem tebe da ćeš da komentarišeš goruće teme - dodala je Miljana.
Ja kad komentarišem Marijino izlaganje to je samo jer znam kako sam bio komentarisan. Ja se takmičim i imam pravo da iznesem svoj stav. Moje komentarisanje nema veze sa tobom - rekao je Zola.
Ti konstantno provociraš mene i mog dečka. Još jednom ga pogledaj pa ćeš da vidiš pravu mene - odbrusila je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.