AKTUELNO

Ne propustite novu dozu skandala i tračeva.

Nova epizoda emisije od koje strepe poznati „Paparaco lov“ je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Kroz najintrigantnije priče o javnim ličnostima vodiće vas dobro poznato TV lice – Ana Pendić Radoš.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Nikola Rađen i njegova izabranica Milica Ristić dospeli su u žižu javnosti kada se u medijima pojavila informacija da je proslavljeni srpski vaterpolista fizički nasrnuo na pevačicu. Nakon nekoliko dana ćutanja, za medije su se oglasili i Milica i Nikola i demantovali ove navode, uprkos dokazima koji su se u javnosti pojavili. Bilo da je ovo istina ili ne, Milica i Nikola nastavili su zajednički život, mlada pevaćica je ostala u drugom stanju, a pre desetak dana izgovorili su sudbonosno „da“ u Hramu Svetog Save, nakon čega su upriličili veselje za najuži krug porodice i prijatelja. Ekipa „Paparaco lova“ pratila je ovaj novopečeni bračni par i donosi vam ekskluzivne snimke trudne Milice Ristić, a sada Rađen.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo lov//DNK

Iako kao i svi rokeri važi za miljenika žena, Đorđe David nikada nije govorio o svojim osvajanjima, posebno zato što već dugo njegovo srce pripada Ani Marčetić, sa kojom je 2014. godine dobio ćerku Stašu. Međutim, ono što je zaintrigiralo javnost jeste da Đorđe David ne živi sa Anom i Stašom. Oni žive u odvojenim stanovima na Novom Beogradu, a kako je objasnio, vole se neizmerno, ali žive odvojeno do roker ne reši stambeno pitanje. Ana se nije često pojavljivala u javnosti, ali nije mogla da se sakrije od kamere najpoznatijih paparaca u Srbiji. Večeras ćete videti prvi uslikani poljubac Ane i Đorđa, ali i kako izgleda njihov dan.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo lov//DNK

Javnosti je poznato da su Viki Miljković i Saša Popović nalistu zanimanja pridodali i biznis sa nekretninama, a ekipa „Paparaco lova“ bila je tu da uvati njihovu poslednju sklopljenu saradnju oko prodaje luksuznih stanova. Kako saznajemo, Viki i Saša su poslednje dve luksuzne nekretnine prodali poznatim reperima Voajažu i Nućiju. Saša je Voajažu prodao skupoceni penthaus, a kako je izgledalo potpisivanje saradnje, videćete ekskluzivno u „Paparaco lovu“

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo lov//DNK

Bliži se Nova godina, a to znači samo jedno u televizijskom svetu – počinje snimanje novogodišnjih programa. Ovog puta, sezonu je otvorila Dragana Mirković, koja je organizovala snimanje sa stotinu kolega, a kako je izgledalo snimanje, ko je sa kim došao, ko je doživeo „blam“, a ko je izazvao najveću pažnju sedme sile, saznaćete večeras na TV Pink.

Foto: Printscreen YouTube/Paparazzo lov//DNK

Očekuje vas još mnogo snimaka, zato ne propustite novo izdanje emisije „Paparaco lov“ večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Dragana Mirković

#Milica Ristić

#Nikola Rađen

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#Saša Popović

#Violeta Viki Miljković

#ana marčetić

#emisija

#nikola rađen i milica ristić

#voditeljka

#Đorđe David