AKTUELNO

Ne skidaju osmehe sa lica!

U jednom prestižnom beogradskom lokalu, Nadica Ademov, slavila je rođendan, gde su se pojavile mnogobrojne poznate ličnosti.

Jedan od gostiju pevačice, bio je Milan Milošević, jedan od omiljenih TV lica ružičaste televizije, koji je za Pink.rs s osmehom na licu progovorio o svom zdravstvenom stanju i otkrio zašto je tokom prethodne noći zabrinuo region, kada se nije pojavio u čuvenoj emisiji 'Pretres nedelje'.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Malo sam razmišljao, sve je to normalno, očigledno, iz prevelike ljubavi prema meni, i oni koji me ne vole, vole da me gledaju, a zamisli oni tek koji me iskreno vole i brine za moje zdravlje. Dobro sam, sve je sada u najboljem redu, sutra uveče se vraćam na svoj posao, da nije bio 'Pretres nedelje' ne bi bila halabuka oko svega, ipak je to moja emisija, ali gorelo je i sinoć, Ivana Šopić je to odlično odradila - izjavio je Milan.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Sa Nadicom se družim dugi niz godina i mnogo smo dobri. Ona je za mene ženski Adil i mislim da će njene pesme trajati dugo. Ona je jedan od naših najkvalitetnijih pevača, kada peva dušu razara, zato je i volim. Za rođendan sam joj poželeo ono što mi je rekla sinoć, sve po redu - rekao je Milan i zagrlio Nadicu, koja je sa osmehom na licu priznala o čemu se radi:

Foto: Pink.rs/J. Matić

Poželeo je karijeru, ljubav, zdravlje, deca, uvek iskrene želje od mog Milančeta. Retkost je, deset godina se družimo, a nikada se nismo posvađali! - otkrila je Nadica.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Detaljnije u nastavku.

Autor: J.M.Đ.