AKTUELNO

Tome se niko nije nadao.

Nakon burne nedelje u InstaGradu, muzičari su bili spremni da pokažu ove sedmice, na velikom nedeljnom nastupu. Ipak, voditeljka Anđela Ašanin na binu je pozvala dva takmičara, koji više neće biti muzičkog talent šoua "Prvi bend Srbije" o kom priča čitav region.

"Nas napuštaju dva takmičara večeras. Balerina Jelena Radulović oprašta se od nas zbog povrede, a naš dragi gitarista Uroš Krstović nas napušta zbog neodloženih privatnih obaveza. " - rekla je Anđela i dala reč Jeleni i Urošu da se obrate publici, žiriju i gledaocima.

Foto: Printscreen

"Dobro veče. Jako mi je žao što više nisam deo ovog takmičenja, ali moram da vas napustim - jer sam se povredila. Nadam se brzom oporavku i vidimo se ubrzo" - rekla je Jelena.

Foto: Printscreen

"Dobro veče svima. Prvo da pozdravim publiku, gledaoce, naše mentore koji nas trpe takve kakvi smo nikakvi, onda da pozdravim svoju braću i sestre koji se nalaze u kući - nadam se da ste uspeli da me istrpite. Pozdravio bih žiri i zahvalio se na interesantnim komentarima. Svake nedelje su drugačiji komentari, što cenim i poštujem i to nam svima mnogo znači. Vi ste neko ko može mnogo da nam pomogne u muzičkom sazrevanju. Hvala vam do neba. Imate moj naklon." -rekao je Uroš.

Foto: Printscreen

Uroša i Jelenu pamtimo, sem po dobroj svirci i igri - jer je Uroš je druge nedelje bio šef kampa, a Jelenu po otvorenoj zaljubljenosti prema barmenu Novici i svađi sa pevačicom Minom Nikolić. Jelena je rekla da njen povratak u muzički šou možemo očekivati, a da li i Uroš planira svoj povratak? Nova nedelja je pred nama i svašta se zahuktava u InstaGradu. Ostajemo uz Insta TV da to i ispratimo.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije