AKTUELNO

Otvorio dušu i otkrio sve detalje!

Boža Džons, nedavno je napustio Belu kuću i to u suzama, ali ne zbog plasmana, već za sada, neuzvraćene ljubavi od strane glumice Miljane Popović.

Boža nije krio svoje emocije tokom boravka na imanju, te se muški borio za njenu naklonost, ali se do njegovog izbacivanja ništa konkretno nije desilo.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Od kako se nalazi napolju, ne prestaje da misli na svoju bivšu cimerku, koja ga je očigledno ostavila bez daha, što dokazuje i njegov Instagram profil i objave koje svakodnevno kači, a posvećene su upravo Miljani.

Foto: Jelena Simonović

Tim povodom, stupili smo u kontakt sa Božom, kako bi nam oktrio detalje njihovog odnosa, ali i svih planova za budućnost koje je par puta najavljivao na svom Instagram nalogu.

Zašto baš Miljana? Po čemu je glumica posebna na odnosu na druge devojke iz Bele kuće?

Devojka je prelepa, prezgodna i najlepša ako mene pitate. Pametna je i nekako drugačija, lepo priča, pristojna je i vaspitana. Takvu devojku bi svaki normalan muškarac poželeo!

Foto: Pink.rs/J. Matić

Koliko ti nedostaje od kada si napustio rijaliti?

Mnogo! Ni sam ne mogu da verujem da mi je toliko ušla pod kožu, iskreno baš bih voleo ponovo da je vidim. Mnogo sam se trudio oko nje, što su mi mnogi zamerali, trudio sam se da joj budem tu za svaku sitnicu. Zbog toga su je i osuđivali da me koristi, ali ja sam takav, zaljubio sam se...

Nedavno si objavio na storiju da planiraš da kupiš prsten i veriš je? Da li si bio ozbiljan u toj nameri?

Iskreno, jesam! Ovih dana, od kako sam izašao, stalno mislim na nju i na to kako bih mogao da je iznenadim. Planirao sam i jedno iznenađenje, pripremam mafine, balone, poklone, svašta nešto da joj pošaljem, kako bi znala da sve vreme mislim na nju... Videćete i sami! Da, verio bih je! Kada bi mi dozvolili da uđem u Rajski vrt, bar na deset minuta da je vidim, došao bih sa prstenom, iza svake svoje reči stojim i jako sam ozbiljan!

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Da ne misliš da je možda rano za takav korak? Mnogi misle da je prerano za toliku ljubav i ozvaničenje odnosa koji nije ni započet kako treba?

Možda jeste rano, ali ja sam tri meseca bio unutra i dovoljno mi je da znam šta želim! Spreman sam na sve kada je njena ljubav u pitanju! Ubeđen sam da nismo počeli kako treba jer je to zatvoren prostor, verujem da bi napolju sve bili drugačije i da bi započeli vezu onako kako treba.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Ukoliko se desi da je veriš, a ona ne pristane na tvoju ponudu za brak, šta ćeš raditi?

Uh, ne znam, zaplakao bih verovatno, ne znam. Bilo bi mi teško, ali sve ću pokušati!

Mnogi te optužuju da je tvoja ljubav prema glumici lažna i da je sve to pokušaj za opstanak u rijalitiju?

Ovim povodom bih jasno rekao da sam potpuno iskren i da je to jedina istina! Ne zanima me priča i ništa nije fejk, apsolutno stojim iza svake svoje reči kako sam već naveo. Neka misli ko šta hoće i šta želi, ja znaš šta mislim i osećam. Nadam se da ću na bilo koji način moći da je vidim što pre!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Jovana Matić Đokić