AKTUELNO

Filmska priča.

Danas se navršilo godinu dana od kada nas je napustio Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS, narodni poslanik i emotivni parnter naše proslavljene pevačice Ane Bekute.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Mrkina i Anina romansa trajala je godinama. Za mnoge je ovo bila jedna od najlepših ljubavnih priča na našoj javnoj sceni, ali pratile su je i mnoge kontroverze, s ozbirom na to da je Mrka bio oženjen.

Pre nekoliko godina, u jednoj emisiji, njih dvoje su ispričali kako i gde su se upoznali, ali i da ga je Ana odmah odbila.

Jedina žena sa estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali smo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon da peva. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je Ana Bekuta. Ja je nisam prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: "Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: "Vratite mi pare onda" - ispričao je svojevremeno Mrkonjić, a Ana se složila:

Foto: Pink.rs

Zaista sam mu to rekla kad sam videla burmu na njegovoj desnoj ruci, koju je posle skinuo i objasnio mi kakav je njegov status - rekla je tada Bekuta.

Autor: R.L.

#Ana Bekuta