AKTUELNO

Poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama, iskren je bio Milan Kesić.

Bivši suprug Dare Bubamare prvi put je javno progovorio o njihovom trenutnom odnosu, kako su izgledale poslednje godine u braku i još mnogo toga. Milan Kesić istakao je da je i dalje u dobrim odnosima sa majkom njihovog deteta.

Među prvima sam saznao kad je Dara počela da se zabavlja sa sadašnjim dečkom, ona mi je to rekla. Nisam ga upoznao, ali nemam ništa protiv da se i to dogodi. I ja imam devojku, Marija se zove. Upoznali smo se preko prijatelja, već dugo smo zajedno, mnogo pre nego što je Dara našla dečka. Dara je mnogo pozitivna osoba, predivna i poštena - kaže Milan.

Foto: YouTube screenshot

Bivši suprug popularne pevačice pokušao je da objasni kakav je bio njihov odnos tokom celog braka.

Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - istakao je Milan.

Darin bivši suprug sve je prepisao svom sinu Kosti, a između ostalog, Kosta je dobio tri stana u Beogradu, plac na Fruškoj gori i nekoliko nekretnina u Parizu. I pored toga, Dara nikada ništa nije tražila od bivšeg supruga.

Foto: Facebook, Pink.rs

Pročitajte još: OVO JE DOKAZ DA SE ZAISTA RAZVODE! Jedan potez Ane i Raste POTVRDIO JE GLASINE o kraju braka! (FOTO)

Nikad ništa nije tražila, jer dovoljno zarađuje. Tačno je i da joj pomažem da dobije francusko državljanstvo. Imala je prvo na 10 godina, to je isteklo i sad radimo papire da ga dobije za stalno - kaže Kesić.

Autor: Pink.rs

#Brak

#Dara Bubamara

#pevačica

'