AKTUELNO

Bivša košarkašica i njen partner odlučili su da se njihovo dete rodi u glavnom gradu Austrije.

Milica Dabović je u poodmakloj trudnoći, a nedavno je donela odluku da se njen sin rodi u Beču. Bivša košarkašica od rane trudnoće nije krila uzbuđenje zbog nove životne uloge koja joj prestoji, a iako je planirala da se porodi u Beogradu, na insistiranje njenog emotivnog partnera Vuka, porođaj će biti obavljen u Beču.

Foto: STORY/P.Đorđević

Moj partner, koji već godinama živi u Beču, smatra da će biti mnogo bolje da se naš sin rodi tamo. Sva prilika je da ću dete roditi u Austriji. Mislim da će biti bolje da uskoro spakujem kofere i kraj trudnoće dočekam u gradu u kojem ću imati potpuni mir. Sa druge strane, biće mi mnogo teško što ljudi koje najviše volim neće biti pored mene u tom periodu - rekla je Milica u intervjuu za magazin "Story".

Milica je, po svoj prilici, već počela da se pakuje za Beč, a sa svojim pratiocima je podelila fotografiju na kojoj se vidi zaobljen stomačić, ali i torbu koja se nalazi iza nje.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: OVO JE DOKAZ DA SE ZAISTA RAZVODE! Jedan potez Ane i Raste POTVRDIO JE GLASINE o kraju braka! (FOTO)

Ona će se uputiti ka austrijskoj prestonici, a kako uskoro ulazi u deveti mesec, veliki dan, i susret sa sinom Stefanom, sve je bliži.

Autor: J. V.

#Milica Dabović

#Porođaj

#Trudnoća

'