AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Voditelj Milan Milošević nakon krakte pauze za reklame, zadrugarima je najavio novi video klip, na kom su imali priliku da vide kako Maja Marinković đuska i poručuje pesme koje je posvetila svom bivšem momku, Marku Janjuševiću Janjušu.

Maja je odmah skočila kako bi obrazložila sve sa klipa.

Janjuš i ja smo prekinuli sa emocija kada se dogodilo između nas ono što se dogodilo. Da je bilo šta, ponavljam, u vezi našeg odnosa, ja bih to uradila u Zadruzi 5. Naručivala sam pesmu jer mnogo volim kuma i onda sam naručivala pesme, jer Zadruga 4, Janjuš i ja smo non stop slušali Acu Pejovića. Nema ova pesma veze sa Janjušem, pozdravljam ga ovaj put, ne želim mu ništa loše...On je naručivao Adrijana i ja sam naručivala Pejovića. Svaki put kada se budem udavala, ja ću uvek voleti Pejovića. Ja to volim, prema Janjušu nemam nikakvu emociju. Svako ko bi pomislio da bih imala nešto sa njim posle svega, taj je lud - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ste se čuli dok si bila sa Pecom - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen, Pink.rs

Pre toga smo se čuli, dopisivali smo se i to je to. Filip je bio tu kada je meni bilo najteže, što se tiče te situacije. Filip nikada od mene neće dobiti nijednu ružnu reč od mene, osim ako on mene ne uvredi. Kao čovek, on ima posebno mesto u mom srcu i to je kraj priče. Ja imam svog dečka i to je to - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.

#Bilal Brajlović

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš