AKTUELNO

U srpskoj prestonici uz ovog pevača provod je zagarntovan.

U našem glavnom gradu svake godine organizuje se doček Nove godine na trgovima, a 2018. godinu Beograđani će dočekati uz hitove poopularnog folkera Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas.

Poznato je da je Lukas izuzetno popularan među omladinom, a kako nije od onih izvođača koji pevaju isključivo narodnu muziku na svojim nastupima, već i hitove svojih pop i rok kolega, odluka je bila jednoglasna. Aca je bio oduševljen kada je dobio ponudu da peva pred Beograđanima, jer je to njegova najveća i najvernija publika - rekao je izvor blizak organizatorima dočeka Nove godine u glavnom gradu.

Foto: Pink.rs

Iako neke od njegovih kolega za ovakve tezge imaju posebne želje i zahteve, to nije bio slučaj sa Lukasom.

Foto: TvPink Printscreen

Za razliku od nekih njegovih kolega koji su nastupali prethodnih godina, on nije imao posebne zahteve. Iako su mnogi pevači pre njega pevali samo dva bloka pesama, Aca je navodno rekao da nema problem da celu noć peva za svoju publiku. Lukas će u repertoar dodati dvadesetak novih pesama koje do sada nije pevao na svojim koncertima, pa će tako osim standardnih numera otpevati hitove svoji kolega Džibonija, Olivera Dragojevića, „Prljavog kazališta“ i mnogih drugih, što njemu svakako nije strano - objasnio je izvor.

Novu 2018. godinu Beograđani i svi koji se nađu u našem glavnom gradu dočekaće uz Acu Lukasa, ali i vatromet koji će samo upotpuniti doživljaj.

Pročitajte još: KRAJ LJUBAVI? Evo šta kaže Ana Nikolić o RAZVODU OD RASTE!

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Doček

#Nova godina

#pevač

'