AKTUELNO

Pogledajte njihove najlepše scene!

Nenad Macanović Bebica se uselio u Belu kuću nedelju dana nakon Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji su za to vreme obnovili prijateljski odnos. Bebica je tada koristio svaki način da vrati Miljanu, pa joj je čak pričao i da su se njene fan stranice okrenule protiv nje i da sada podržavaju Macanovića.

Tom prilikom je pomenuo i stranicu "Miljanamoji", čiji admin koristi Miljanine situacije iz "Zadruge" i pravi smešne slike i klipove.

Foto: Pink.rs

Da Bebica nije bio u pravu, govori i video koji je admin napravio. Naime, danas se pojavio jedan od najlepših ljubavnih klipova koji ovo dvoje bivših partnera imaju.

Ovako to izgleda kad Miljanamoji pravi ljubavne klipove - stoji u opisu profila.

Foto: Instagram.com/miljanamoji

Najlepše situacije Miljane i Zole spojene su uz pesmu "11", koju izvodi Marija Šerifović, a klip kreće situacijom od pre nekoliko dana, kad je Kulićeva plakala Zoli, jer je shvatila da više nikad neće biti zajedno. Na klipu se može videti čak i njihova veridba na Rajskom ostrvu.

Ceo ljubavni klip možete vidite u nastavku ovog teksta.

Video: Instagram.com/miljanamoji

Ostaje da ispratimo kako će Kulićeva reagovati ako Veliki šef odluči da pusti ovaj klip u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka".

Autor: M. P.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić