AKTUELNO

Neočekivano!

Aleksandra NIkolić je naredna komantarisala celu situaciju:

Pre svega, zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju. Videće se sve na kraju,a videće se ko će biti postiđen na kraju svega. Ja sam čista 1 kroz jedan, ja svoje znam, ali mene to ne zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za Marka Markovića:

Da li misliš da se Aleks suzdržava od celog odnosa? - upitala je Ivana.
Nema razloga da bi se ko suzdržavao jer se tu ništa ne dešava, videlo bi se i čulo sve za vreme naših razgovora, tu mena ničega. - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se vratio na ono da je Matoroj neko rekao to. Mi moramo doći do toga ko je to rekao Matoroj, ako to kaže ta osoba, ona treba videti da li je istina. Postavlja se pitanje otkrud baš Marko da se druži sa Aleks, ona nije brat, ona je takva kakva jeste, ona iozaziva, iritira. Mnogo sumnjivih stvari se dešava oko nje, ja sam neko ko je najbolji sa njom, ali ona treba da nosi tu težinu i ko je i šta je. - rekao je MIća.
Ja njoj sada verujem -- rekoa je Miki.
Ako tvrdite da nema ništa, što ste zajedno posle pitanja - upitao je MIki.
Koji je Markov krajni cilj, on je rekao da mu je krajnji ciljk neko na slovo A. Ja sam Marku rekao kada je ušao u ovo kolo, on sad mora ovo da nastavi, jer da prekine kolo, on treba da fura ovo do kraja - rekao je Ivan.
Ja moram da kažem da je Marku Ša predložio krevet, a da je on odbio bilo bi čudno što nije odbio. Ovde nijedna devojka ne može previše da pričaju sa Marko i Bilalom jer idu priče,a njima to prija. Aleksandra ja nemam ništa protiv tebe, ali ti si ušla prošle godine, bila si u vezi. muvala se sa Mensurom, bila sa Markom, a na kraju ostala sa Dejanom - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.