AKTUELNO

Ovim gestom je oduševila sve!

Pevačica Emina Jahović, koja godinama živi u Turskoj, iako joj je posao vezan za rodnu Srbiju, oduševila je sve kada je na Instagramu podelila fotografiju svojih stopala u naglavcima, odnosno priglavcima.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Moje! A večeras, igramo li? - napisala je Jahovićeva uz srpsku zastavu. Na ovakav način pevačica je iz Turske dala podršku "orlovima", koji večeras igraju protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.

"Tvoje su sa jagodicama, moderne! Bravo za post!", "Pazarski...", "Svaka čast", Emina najlepsa si, obožavam te volim te i ljubim mnogo. Prizemna si i ne glumis ludilo", samo su neki od komentara.

Inače, Emina nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala, koji je nedavno oženio 20 godina mlađu, preselila u stan koji se nalazi u luksuznom delu Istanbula. Podsetimo, pevačica se iselila iz porodične kuće gde je živela sa bivšim suprugom. Ipak, prešla je u manji stan koji je uredila po svom ukusu. Emina već godinu dana uživa u novom stanu u Istanbulu sa kojeg puca pogled na Bosfor. Ona u novom domu živi sa sinovima Jamanom i Javuzom u čistom luksuzu.

Autor: M.K.