AKTUELNO

Stjuardesa trenutno uživa u ljubavi sa dečkom iz Crne Gore, ali i dalje ponekad spomene još uvek zakonitog supruga.

Sapunica pod nazivom "Ljubavni život Slobe Radanovića" počela je sa početkom najimpresivnijeg rijalitija svih vremena, rijalitija "Zadruga". U rijaliti program pevač je ušao kao oženjen muškarac, ali je njegov brak koji, kako je sam naglasio nije valjao od samog početka, ubrzo pukao.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba Radanović i Luna Đogani otpočeli su svoju romansu i za kratak vremenski period osvojili simpatije mnogih. Njih sada podržavaju brojne fan grupe na Instagramu i Fejsbuku. Ali slavu i svojih pet minuta dobila je i Kristina Kockar, koja je za jednu stjuardesu postala nesvakidašnje poznata i popularna.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina Kockar nije dugo patila za suprugom već je obnovila vezu sa bivšim dečkom iz Crne Gore. Kija i njen sadašnji partner Andrija Lazović uživaju u ljubavi ali i u provodima, a jednim lajvom na Instagramu stjuardesa je, u najmanju ruku, iznenadila sve.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Instagram

Ona je snimala diskoteku i provod, a njeni pratioci i fanovi su se dopisivali sa njom.

Slobu smo sahranili juče - napisala je jedna od fan stranica Kristine Kockar, a ona je dodala:
Slobi smo dali 45 dana... Skinula crninu.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: KIJA IZAŠLA U PROVOD, PA PORUČILA: Slobodanu NIKADA NEĆU OPROSTITI, dobijala sam STRAŠNE PRETNJE zbog svega! (FOTO)

Ona i njen dečko pominjali su i bebu, a da li Kristina Kockar planira da se ostvari u ulozi majke, ili je u pitanju samo šala, ostaje da se vidi.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'