AKTUELNO

'Ne verujem joj i glup sam ako pokušam opet' - govorio je Bilal.

Dok su Maja Marinković i Mikica Bojanić gostovali u radio emisiji 'Amnezija', nakon uletanja Aleksandra Sauera, doleteo je i Bilal Brajlović, kako bi se suprotstavio svom kumu

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sekunda... Poštujem vas ali moram da kažem... Šta sam ja tebe razočarao? Ne možeš ti tako da kažeš, kada su svi bili protiv tebe ja sam bio za tebe! - besneo je Bilal.
I ja sam uvek bio za tebe - prekinuo je Sauer.
Danas ni sa jednom osobom pričao, samo sam se sa Zoricom zadesio i tu smo malo porazgovarali. Prijalo mi je to sa njom, pomogla mi je. Rekla mi je kako ne treba da se gasim kako to moji ne bo voleli - nastavio je.
To sam ti i ja juče rekao! Kako tako sve shvatiš pogrešno - nervirao se Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle svega ti si spavao sa Majom - rekao je Sauer.
Nisam, nisam želeo! Nisam hteo ni da jedem sa njom - pravdao se.
Nije želeo ništa sa mnom, ali i da jeste, šta to tebe toliko pogađa? - viknula je Maja.
Sad ja ispadam ljuboran zbog gluposti, šta god da kažem ispadnem budala - iznervirao se Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti sam se pomirio sa njom niti sam razmišljao. Stalno se kune, stalno obećava, a uvek sve isto radi... Rekao bih svojim roditeljima, da se ne brinu, da sam sve ovo sam sebi uradio... Ne verujem da će ona bilo šta promeniti, a ja samo poštovanje tražim! A poštovanje je sve, da bude normalna, da ne grebe, da ne govori gluposti. Hteo sam više, ali hajde neka bude dva dana, da me ispoštuje i da me pusti... Ne verujem joj i glup sam ako pokušam opet. Voleo bih da se ona sada zakune, da ako opet uradi nešto slično, da će sama prekinuti odnos - govorio je Bilal.
Neću više to da radim - snuždila se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene samo zanima, da li si ti Majo osetila, u hotelu, da Sauer hoće nešto sa tobom? - pitao je Kerić.
Iskreno jesam - odgovorila je.
Ne znam ni kako sam se upleo u ovo, ali evo sada da raščistimo da to nije bilo ništa do mene, nego isključivo do njih! - dodao je Kerić.
Ja sam to veče, kada sam čula šta je radio sa plesačicama, namerno došla tu da đuskam. Svi su mislili da ću da ga prebijem, ali ja sam se samo šalila i zezala iz inata... Kada smo igrali Bilal mu je rekao da se pomeri, ali Sauer nije hteo. Nakon toga sam rekla za Cara, pono što sam rekla, jer sam bila besna a on se poljubio sa Majom, e tada sam ja otišla u hotel... Nisam imala lošu nameru samo sam htela da ga iznerviram - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.