AKTUELNO

Podržava je u svemu!

Turbulentno ljubavni odnos Sanje Grujić i Marka Markovića svakodnevno iznenađuje zadrugare. Niko od njih se spori da su emocije ljubavnog para velike, ali sukobi koji se dešavaju sve ih šokira. Sanja i Marko svaki minut provode zajedno, a mnogi komentarišu da Sanju ne znaju kao posesivnu devojku kako ona sama sebe naziva.

Foto: Pink.rs

Tim povodom stupili smo u konktakt sa Sanjinom drugaricom iz prošle sezone Zadruge, Anom Jovanović koja nam je otkrila kako gleda na vezu Grujićeve sa Markom:

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Jako mi je drago da Sanju vidim zaljubljenu! Pokazuje stvarno da joj je stalo do Marka, dok sa njegove strane ne vidim to u tolikoj meri. Ne mogu reći da i njemu nije u potpunosti stalo do nje, ali mi se čini da njegova osećanja i nisu toliko jaka poput Sanjinih i da zbog toga i dolazi do svađa. Sanju podržavam u njenim izborima i nadam se da sa Markom nije pogrešila, ali po mom mišljenju Sanja zaslužuje boljeg dečka. O Marku ne znam puno, ali mi se ne čini kao Sanjin tip momka - rekla je Ana, pa dodala:
Još uvek je ovo sve sveže ipak su na početku, pa je bas i rano donositi zaključke, ali svakako ako je ona srećna sa njim ja to skorz poštujem i podržavam.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Autor: N.B.