AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Pevačica Marina Visković retko govori o svom privatnom životu, ali sada je napravila izuzetak, te je otkrila da joj je na početku karijere mnogo pomogao pokojni pevač Darko Radovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama mi je kupila prvu pesmu još dok sam imala čist dečji glasić, koji se još razvijao. U karijeri mi je dosta pomogao i pokojni Darko Radovanović, koji je uvek verovao u mene. Družili smo se i stalno mi je pričao da treba da snimam pesme i da ne odustajem od karijere. Nikad neću zaboraviti te njegove reči. On me je odveo kod Baneta Opačića, od kog sam kupila pesmu "Moj pakao", koja mi je i obeležila karijeru. Uvek sam imala kvalitetne saradnike, koji su lideri u svom poslu. Uvek sam htela da radim samo sa profesionalcima, tako će biti i na novom albumu koji spremam - rekla je Marina.

Marinina najveća ljubav bio je Mirko Vuković, bili su vereni. Upoznali su se još davne 2010. godine, spojila ih je Ceca Ražnatović, čiji je Mirko kum. Iako je planirala brak s njim, nakon gotovo deset godina su raskinuli.

Foto: Promo/Marina Visković

Bila sam u dugoj vezi sa Mirkom, on je jedini muškarac kog sam predstavila javnosti. Zajedno smo bili deset godina. Neizmerno sam ga volela. Međutim, raskinuli smo i otad se ne srećemo i nemamo kontakt. Bilo je lepo dok je trajalo, ali sada je još lepše jer sam slobodna. Trudiću se ubuduće da intimu čuvam za sebe, jer je moja publika navikla da se fokusiram na pesme, a ne na muškarce - otkrila je pevačica.

Autor: R.L.

#Marina Visković