AKTUELNO

Ovo su omiljena mesta pevača, gde je stvarao najlepše uspomene!

Miroslav Ilić, bio je gost u emisiji 'Amidži šou', a ekipa televizije Pink, posetila je njegovo rodno mesto Mrčajevce, odakle potiče legendarni pevač narodne muzike.

Naša ekipa posetila je njegov dom, omiljenu kafanu, omiljeni stadion na kome je prve fudbalske korake napravio, ali i njegovu vikendicu.

Njegovi prijatelji, progovorili su o Miroslavu i otkrili detalje iz prošlosti pevača, koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je vezan za Mrčajevce, ovde je jako često, a tek planira da dolazi. Voli da održava baštu, da radi sa cvećem... Kada smo bili u Holandiji jednom prilikom, išli smo da uzmemo specijalno seme za cveće, jer oni tamo imaju najbolje primerke. Iako je već postao popularan, često je dolazio da pomaže svom ocu Žiki - govorio je Miša Mijatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Specifičan je jer je ovde Miroslav počeo da igra, a kasnije smo mi nastavili. Bio je i član skupštine Crvene zvezde. Godinama je vatreni navijač. to svi već znaju. Bio je pravi sportista, za razliku od ostalih koji nisu znali da gube. Koncert je mogao da propusti ali utakmicu nikada - dodao je Mijatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vikendica je njegov omiljeni kutak, jeli smo, pili, pravili roštilj. Ovo je njegovo omiljeno mesto - dodao je.

Foto: TV Pink Printscreen

Prozvali su ga Italijan, jer je u to vreme često igrao fudbal a bio je nepobediv - otkrili su njegovi prijatelji dok su se prisećali emotivnih momenata koji su proveli sa pevačem.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno od omiljenih mesta pevača jeste kafana u kojoj najčešće dolazio i provodio svoje najlepše trenutke. Njegovi prijatelji evocirali su uspomene, a ugostitelji su otkrili koje specijalitete najviše voli.

Jede tradicionalna srprska jela, voli kupus, pasulj i naravno pečenje - otkrio je ugostitelj iz lokalne kafane.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.