AKTUELNO

Evocirao uspomene!

Legendarni pevač narodne muzike, Miroslav Ilić, bio je jedan od gostiju Ognjena Amidžića u ovonedeljnom izdanju emisije ''Amidži šou''.

Miroslav je otkrio detalje velikog prijateljstva sa jednim od najboljih fudbalera sveta, Hristom Stoičkovim, te je ispričao jednu anegdotu.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan od najboljih u tom trenutku, Hristo Stoičko. Davno je bilo, neko zahlađenje je bilo između Jugoslavije i Bugarske i tada sam jedan od prvih koji je otišao tamo... Jedan stari ortak mi je tada rekao, da jedan mladi bugarski fudbaler ima veliku želju da me upozna i tako je krenulo to drugarstvo. Ceo život sam voleo fudbal, bio sam deo najstarijeg seoskog fudbala, to može da se proveri. Prepoznao sam, često sam išao u Sofiju da pogledam utakmicu samo, iskreno, oduvek sam voleo fudbal - govorio je Ilić pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Jednom prilikom smo bili zajedno do kasno u noć, terao sam ga da spava jer ima važnu utakmicu sutra, ali nije želeo. Rekao je da možemo da se kladimo da će dati bar dva gola na utakmici, a što je najinteresantnije, tako je i bilo. Sutradan je dao prvi gol i sve gleda gore u mene, niko nije shvatio zašto sve vreme baca pogled na istu stranu - nasmejao se Miroslav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.