AKTUELNO

Kalina Kovačević podelila prelepe vesti.

Za Kalinu Kovačević nedavno bio je važan dan. Lepa glumica proslavlja 39. rođendan, baš kada se obeležava dan Narodnog pozorišta, a poklon koji je dobila teško je nadmašiti.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Naime, Kalina se na svom Instagram nalogu pohvalila nagradom za najbolja individualna premijerna umetnička ostvarenja u prethodnoj sezoni Narodnog pozorišta.

Danas na svoj rođendan i na dan Narodnog pozorista dobila sam Nagradu za najbolja individualna premijerna umetnička ostvarenja u prethodnoj sezoni Narodnog pozorišta (uloga Julije u predstavi Godine vrana i uloga Elen u predstavi Rat i mir). Zahvaljujem upravniku gospodinu Buletu Gonciću, celom upravnom odboru na čelu sa gospodinom Filipom Bojićem i direkciji Drame na ukazanom poverenju. Imala sam veoma uspešnu sezonu i zahvaljujem vernoj publici na divnom aplauzu danas - napisala je glumica.

Kalina Kovačević već dugi niz godina niže maestralne uloge, a nedavno je u intervjuu za domaće medije prokomentarisala ćerkinu odluku da krene njenim putem.

Miona je prilično zrela za svoje godine, a ja već sada znam da joj se neću mešati u odabir profesije - navela je Kalina.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Autor: Pink.rs