AKTUELNO

Aktuelni zadrugar Uroš Ćertić neretko prilikom svojih izlaganja ističe svoju profesiju kaskadera, a hvali se i susretima sa holivudskim glumcima sa kojima je na setovima filmova i serija imao priliku da sarađuje.

Mnogi zadrugari često ovo osuđuju i prevrću očima dok on ovo priča, čak su i gledaoci na Pink.rs anketi imali priliku da glasaju za najprepotentnijeg zadrugara u Beloj kući, te se Ćertić našao na visokom prvom mestu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Na njegovo, kako vole zadrugari da kažu, hvalisanje nije mogla da ostane nema bivša zadrugarka Jelena Batos, koja ga je javno prozvala na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ovaj čovek kao da je došao u Afriku u selo neko gde nema ni TV, ni radija, a ne u Zadrugu. Čoveče, dokle ćeš lagati ljude i uzdizati se, a propao si! Profesionalni kaskader. Samo da vam dve stvari objasnim, pre nego što vidite snimak i shvatite o čemu pričam. Pod jedan, profesionalni kaskader je imao svoju poslednju ulogu kaskadera 2018. godine u seriji koja je propala, tj. prestala da bude emitovana zbog toga što nije gledana! Čovek je pre 10-12 godina bio neka faca kaskadera, posle toga nema, a folira se kao da je Bred Pit ušao u Zadrugu! Pod dva, kaskader, tj. "stuntman" (engl.) su ljudi koji snimaju opasne scene koje glumci nikad ne bi, ali oni ih snimaju tako da svi misle da je to glumac uradio... Primer, kaskader skače sa zgrade, oni to snimaju i onda kada "padne", oni snime facu, na primer Tom Kruza, i svi misle da je Tom padao, a ono Uroš Ćertić pada ustvari - napisala je Jelena.

Foto: Instagram.com/@jelena.batoss

Potom je usledio naredni komentar, na kom je, takođe, isprozivala aktuelnog zadrugara.

Ja pa ja, pa ja sam ovo ono, a k*** od ovce... Podseća me na jednu žensku osobu prošle sezone. Ja sam ovo, ja sam ono, a nema vas na mapi - napisala je Jelena, koja je okačila video klip na kom Uroš Ćertić govori da je radio sa Tom Kruzom, dok je prozivao Miljanu Popović.

Foto: Instagram.com/@jelena.batoss

Na sledećem video klipu, na kom Uroš Ćertić govori kako živi od kaskaderstva i priča o tome da je imao prelom kičme, bivša zadrugarka ni na ovo nije ostala imuna, te je napisala:

Od čega ti živiš?! Poslednji put si radio 2018. u propaloj seriji, da si profesionalac, imao bi sada odštete oko milion dolara, jer to profesionalnci dobijaju kada se povrede, tj. profesionalni kaskader - dodala je Jelena.

Foto: Instagram.com/@jelena.batoss

Autor: N.Ž.