AKTUELNO

Bivša košarkašica odlučila je da se preseli u Austriju i tamo dočeka rođenje sina zajedno sa svojim izabranikom.

Bivša košarkašica MIlica Dabović, je nakon emotivne poruke upućene svojoj nerođenoj bebi koju je objavila na društvenoj mreži donela jednu veoma važnu odluku. Naime, nakon što je njen izabranik Vuk navodno ostavio, izgleda da se sada predomislio i pozvao je da se preseli u Austriju kako bi zajedno dočekali rođenje bebe.

Foto: TV Pink Printscreen

Na poziv njenog izabranika Vuka, Milica je oberučke prihvatila ponudu da se preseli u Austiju kod svoj dečka, iako u toku trudnoće nije ni pomišljala na to.

Moj partner, koji već godinama živi u Beču, smatra da će biti mnogo bolje da se naš sin rodi tamo. Sva prilika je da ću dete roditi u Austriji. Mislim da će biti bolje da uskoro spakujem kofere i kraj trudnoće dočekam u gradu u kojem ću imati potpuni mir. Sa druge strane, biće mi teško što ljudi koje najviše volim neće biti pored mene u tom periodu - rekla je Milica.

Ne zna se da li će beba ličiti na mamu ili tatu, ali je Dabovićka već odabrala ime za svog sina. Tata se verovatno neće mešati u odluku da im se sin zove Stefan.

Foto: Instagram

Pročitajte još: SAZNALA BOLNU ISTINU U EMISIJI: Skarlet Džohanson sada otkrila detalje o SMRTI ČLANOVA PORODICE! (FOTO)

Milica je planirala da organizuje veliku proslavu povodom rođenja sina, takozvani bejbi šauer, kako bi okupila sve drage ljude i sa njima podelila svoju sreću.

Autor: Pink.rs

#Austrija

#Beba

#Milica Dabović

#Vuk

'