AKTUELNO

Iznenadila sve!

Upravo je počeo Izbor potrčka. Voditelj Milan Milošević je podigao novog vođu Miljanu Popović:

Naka ustanu Uroš Ćertić i Neca.. Neka ustanu Miljan i Jelena Golubović... Brendon i Cveta, Neka sedne Neca, neka ustale Anđela, neka sedne Jelena, neka ustane Aleks, neka sedne Uroš... Neka ustane Marko Marković. Neka sednu Brendon i Cveta. Ja sam danas krenula podelu budžeta sa jednom vožnjicom, sada je vreme da Marinkovića parkiram u izolaciju, a sa njim će biti Miljana Kulić. To se čekalo godinama, a vreme je da njih dvoje budu sami, da popričaju i da srede sve. Ovo priča se čekala godinama, oni su roditelji tog deteta, a verujem da imaju mnogo toga da kažu jedno drugom - rekla je Miljana Popović.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, ima tu dosta toga da se kaže i o Željku i o svemu. Moj Bebica će biti sa mnom, i popričaćemo iskreno - rekla je Miljana Kulić.
Miljana se spremila lepo, digni ovog, spusti ovog... - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da je prava stvar ovo - dodala je Zorica.
Meni je čudnbo jer nas prekidaju kosntantno. Niko ne sluša šta ja pričam. Ovo je moje viđenje ovoga. Bitno je da ljudi ovde pričaju a ja ne mogu da pričam od vas - govorio je Ivan..

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom Ivanovog izlaganja Ivan se posvađao sa Lepim Mićom.

Ne oduševljavam se ovim stvarima koje je Miljana spremila, meni nije jasno da ja treba da se oduševim, meni ovde ništa nije super. Meni i Miljani Kulić nije potrebna izolacija, ja smatram da narednih sedam dana neće popuniti pazninu koja ja bila prethodnih četiri godina. Ima tu mnogo toga da se priča - dodao je Ivan,.
Spontano ćemo pričati o Željku, a je ne želim da pričam o tome ispred zadrugara. Meni je drago zbog njihovog kontakta. Ja sam krenula od sebe, ima tu dosta toga da se priča, meni je najlepše sa tobom jer si ti elokventan, i volim da pričamo o svemu. Drago mi je što idemo zajedno - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je toliko pametna, ubeđena u to... Ona sada radi ovo i hipotetički gura MIljana kao jesam bila dobra. Ona je preponosna na sebe jer je uradila nešto Zanimljivo. - rekao je Ivan.
Shvatila sam da Miljana ima najdobromerniju nameru, ona se ne igra sa ovim stvarima, logično je da se dva roditelja ispričaju, ja sam nju shvatila tako. Mislim da nisi u pravu, jer misliš da igra igru. - dodala je Zorica.
Ja mislim da mi nismo u fokusu, nego da ona misli da je ona u fokusu i ponosna je na sebe. Zorice razumeš li me šta ona priča - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.