AKTUELNO

Posle burnih dešavanja u kampu Prvog benda Srbije - ljubavnih brodoloma, simpatija, rasturanja veza, ogovaranja, takmičenja ko je od koga bolji, učesnici kampa imali su "Trenutak istine" sa Markom Đedovićem, koji je doneo nove sukobe, ali i oživljavanje onih starih.

Naime, došlo je do žestoke svađe između plesačice Jelene Radulović i pevačice Mine Nikolić. Sve je počelo kada je Jelena optužila svoju nekadašnju drugaricu Minu da je u kampu najgora od svih.

Foto: Insta TV Printscreen

Mina je ovde zmija zla najveća, koju znam od ranije! Ovde mi je zabola nož u leđa, tek sad sam skapirala kakva je ona kao osoba - rekla je Jelena, a Mina joj je odmah uzvratila.
Ja, koliko se sećam, nemaš prava da mi se obraćaš! To što si mi pokazala, to sebi u b*ljicu malo, da se zadovoljavaš, kretenušo jedna raspala!

Foto: Insta TV Printscreen

Tebi treba, pošto vidim nadrkana si svaki dan, fali ti seksa - provocirala je Jelena, na šta Mina nije mogla da ostane imuna.
Ja bih zamolila produkciju da mi se ova devojka ne obraća, zato što smo več imale fizičke kontakte, a kad budem izašla odavde videćete da je to tačno! Ne može da mi se obraća devojka, ja se njoj ne obraćam! u širokom krugu idem oko nje.

Mina nije mogla da se iskontroliše, te je nastavila da vređa Jelenu.

Foto: Insta TV Printscreen

Tvoj mozak je toliko retardiran i pileći, da ovde nikog ne interesuje šta ti pričaš! A trenutno ni Lenu, devojku koja je stala na tvoju stranu. Kakav retard od devojke, koliko si ti najeb*la kada budeš izašla odavde! Stvarno ću da te odvalim od batina, samo da se završi ovaj šou! Odrobijaću te s osmehom, mrtva si, kokoško! jedva čekam da izađem, da je odvalim od batina. Znam sve o tebi, retarde mali retardirani. Bila si blokirana pre tri meseca, nisam organski mogla da te podnesem! Znaš koje ti batine slede, sa tvojim mrtvim tatom koji će bubreg da mi odbaci. J*bem te u usta raspala, mrtva! Mrš napolje, da te ja ne bih izbacila - urlala je Mina, na koju je Jelena udarila nikad niže:
Dabogda ostala bez oba bubrega!

Autor: pink.rs