AKTUELNO

Svetski a naš!

Holivudska zvezda Linda Evans napunila je pre nekoliko dana 80 godina! Srbi je i dalje pamte po kultnoj seriji "Dinastija" u kojoj je glumila Kristal Karington, suprugu milijardera Blejka Karingtona.

Ono što je interesantno jeste da je za jubilarno gala slavlje slavne glumice, kao i za editorijal koji je krasio američki magazin, haljine dizajnirao ni manje ni više nego srpski kreator Nikola Živanović poznatiji kao Niko Niko, koji već godinama živi i radi u Austriji i Evropi.

Foto: Foto/Jonas Mohr/Agencycall

U razgovoru za portal Pink.rs, Niko Niko je otkrio kako je došlo do saradnje sa Lindom Evans.

- Da bi uopšte imao mogućnost da sarađuješ sa Lindom moraš pre toga da radiš sa drugim slavnim ličnostima u Evropi, što ja činim već godinama gde sam i postao slavan kao dizajner velikih i glamuroznih haljina. Mene je kontaktirala njena agencija iz Hamburga. Prvo sam morao da pošaljem modele, nekih 16 fotografija haljina, od čega je ona odbarala čak 14. Nakon toga smo krenuli putem Holivuda. Srećan sam i ponosan jer je to bilo jedno neverovatno iskustvo, prvenstveno što je baš "Dinastija" oduvek bila moja velika inspiracija, pa sam i kao mali gledao kako su glumci bili obučeni u toj kultnoj seriji - istakao je Nikola i dodao:

Foto: Foto/Jonas Mohr/Agencycall

- Bilo je pravo uživanje sedeti sa Lindom, učestvovati u fotografisanju, ispijati šampanjac i pričati o "Dinastiji". Ona je bila oduševljena haljinama i rekla da izgledaju kao da nisu sa ove planete.

Za samo pet godina napravio veliki uspeh!

Nikola je pre pet godina osnovao svoj brend po kome je i poznat u Svetu "Niko, Niko". Do sada je kreirao za brojne slavne ličnosti širom Evrope, sada i Amerike i Holivuda. - Ništa u životu nije lako, pa je i ovaj moj put bio težak, ali se trud isplatio. Srećan sam da danas moje modele i kreacije nose najveća svetska imena, glume, muzike, sporta i politike! Treba sanjati snove i postavljati visoke ciljeve, bez toga nećete uspeti - istakao je Niko Niko za Pink.rs.

Foto: Foto/Jonas Mohr/Agencycall

Autor: L.Matić

#Linda Evans

#Serija Dinastija