AKTUELNO

Nakon veze sa Pablom i Petrom, meta njenog interesovanja je ipak barmen!

'Prvi bend Srbije', muzički talent šou, koji obara sve rekorde gledanosti, ne prestaje da trese domaću javnost zbog izbora učesnika ali ni zbog dešavanja koji se svakodnevno zahuktavaju.

Naime, Alesija Ćustić, njen turbulentni život i ljubavni trougao sa Petrom i Pablom, ne nervira samo njih dvojicu kao aktere, već i većinu njihovih cimera koji joj zameraju ponašanje. Afera 'barmen' napravila je haos kako u kući, tako i u medijima, a u nastavku slede detalji.

Foto: Printscreen Insta TV

Jelena Radulović u konstantnim je sukobima sa Alesijom, što zbog zajedničke prošlosti, ali i zbog dešavanja u kući, a animozitet sve manje pokušava da sakrije.

Kad riba *olja postane, ona d*olja ostane zauvek - repovala je Jelena.
Skupo je - nasmejala se Alesija.
Pa vidim, bila si sa Petrom, pa sa Pablom, pa opet sa Petrom, ne nisi dro*a, ma ne... Koliko pu*enje? - provocirala je Jelena.
Za tebe besplatno - dodala je Alesija.

Foto: Printscreen Insta TV

Barmen, koji je bez zadrške flertovao sa Alesijom, što se mnogim ukućanima nije dopalo zbog njene veze sa Petrom i Pablom, pitao je Jelenu čemu netrpeljivost između njih dve.

Zašto si zla? - pitao je barmen.
Zato što me je povredila, tverkovala je ispred mog dečka u tangama... Znaš koliko se kontrolišem da je ne išutiram, samokontrola na maksimumu... Odvratna je - govorila je Jelena.

Foto: Printscreen Insta TV

Zašto si ga poljubila u obraz, zbog piva? Da li si sigurna da je samo zbog piva? Koja si ti dro*a! Dečku si ostavila karmin - pitala je Jelena.

Alesija je nakon toga neometano otišla u dvorište i razmenjivala poglede sa barmenom, a da li će napraviti korak više, kao sa Pablom i Petrom, ostaje nam da ispratimo.

Foto: Printscreen Insta TV

Autor: J. M. Đ.