AKTUELNO

Kako je njena koleginica objasnila, dva dana pred smrt Ksenija je želela "nešto važno da joj kaže", a kako se nisu čule, pevačica će zauvek ostati u neznanju.

16. marta 2010. godine domaću javnost šokirala je vest o svirepo ubijenoj Kseniji Pajčin od strane njenog dečka Filipa Kapisode, a mnogo godina nakon toga Dragana Mirković otkrila da je dan nakon Ksenijine pogibije saznala da ju je pevačica tražila i želela nešto važno da joj kaže.

Foto: Pink.rs

Ovaj događaj potresao je mnoge, a posebno one estradne umetnike koji su bili dobri sa Ksenijom, kao što je to bila Dragana Mirković.

Pevačica je jednom prlikom progovorila o detaljima njihovog odnos o kojima javnost nije znala, te ispričala da je samo dva dana pred smrt Ksenija pokušala da je dobije na telefon.

Kako je Dragana objasnila, dva dana pred smrt Ksenija je želela "nešto važno da joj kaže", a kako se nisu čule, pevačica će zauvek ostati u neznanju.

Foto: Pink.rs

Dva dana pre nego što je tragično preminula rekla je mom saradniku: 'Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem, hitno mi treba'. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno - rekla je Dragana svojevremeno za Pink.

Podsetimo, tog istog 16. marta, naš poznati mankenek Filip Kapisoda, nakon što je usmrtio svoju devojku, digao je ruku na sebe, a do dan danas u javnosti ne znaju se svi detalji ovog slučaja.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: Pink.rs