AKTUELNO

Kada su društvene mreže u pitanju, fudbaler Sevilje je „prešišao" i poznatu devojku, iako je dosta onih koji veruju da se tako nešto ne može desiti

Svetsko prvenstvo u Kataru samo što je počelo, a Nemanja Gudelj, inače fudbaler Sevilje, već može jednu „titulu" da stavi u džep. Naime, prema istraživanjima Agencije za odnose sa javnošću „PMPR ekselens" koja je, između ostalog, „bacila oko" i na praćenja svih učesnika prvenstva, dečko pevačice Anastasija Ražnatović vodi se kao najpraćeniji srpski fudbaler.

Foto: Instagram.com

Na osnovu praćenja na društvenim mrežama najpopularniji je srpski reprezentativac sa 1,6 miliona „folovera". Značajno je „prešišao" i kapitena Dušana Tadića.

- Gudelj je bez sumnje vrhunski igrač, a ovaj podatak dodatno obeležava njegovu karijeru - počeo je Piter Meklin, urednik PMPR tabela uticaja društvenih medija, te direktor „PMPR ekselens-a", pa dodao:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ako Beograd ima oko 1,4 miliona stanovnika moglo bi da se kaže da ga prati više osoba od broja stanovnika glavnog grada.

Praćeniji i od Tase?

Kada je konkretno Instagram u pitanju, ono što je zanimljivo je da smo uočili da mladog sportistu prati više ljudi nego njegovu poznatu devojku. „Iza Anastasijinih leđa" na pomenutoj društvenoj mreži stoji čitav milion ljudi.

Foto: Instagram.com/@raznatovicanastasija

„Iza Gudelja", sa druge strane, „stoji" 1,7 miliona pratilaca.

Foto: Instagram.com/@nemanjagudelj

Nije da je strašna razlika u pitanju, ali malo je onih koji bi vam poverovali na reč ukoliko biste mu ovako nešto rekli. Uglavnom je upravo suprotnih primera, pa se tako nametnulo pitanje - kako li će Anastasija odreagovati na ovo.

Autor: N.Ž.