AKTUELNO

Šok za šokom!

Nakon Anđele Đuričić, u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića je stigla Jovana Tomić Matora, koja je razvezala jezik o nekim situacijama koje su zbunile mnoge zadrugare i publiku.

Od ponedeljka se dešava nešto, Anđela je nervozna. U ponedeljak ja ulazim u radionicu, vidim na zidu svežu farbu, prepoznajem rukopis: "Kapiraš da je to to, od srca, poverenje #1". Anđela je shvatila da se o njoj priča, da joj ostavlja Uroš slatkiše, hvata je za ruku da spava. Posle kupovine mi daje prvu porukicu, suđeno, bla, bla, bla, tačno sam znala. Dešava se žurka, Zvezdan sedi sa nama pije, vidim nervozan, kaže: "Moram nešto da ti kažem, Uroš mi šalje poruke, tu je pisalo da Marija Kulić i još neka osoba hoće da ustanu i kažu za Aleks, da se tu nešto kuva, pa ga Uroš upozorava na to". Ovaj je prećutao to i bacio. Onda mu je stigla poruka da su ga provalile te osobe da on ustvari muva Anđelu, da bi skrenuo pažnju sa Aleks i njegove priče - krenula je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U prvoj poruci je Uroš stavio da se mnogi motaju oko Anđele, da neće da se meša, aludirao je na Zvezdana. Mi kapiramo da Urošu nešto tu smeta. Ili je ljubomoran, pa hoće da ih razdvoji, Ja kažem Zvezdanu da sto posto to priča zbog Anđele, jer mu se sviđa. Onda kreće priča za Marka i Aleks. To se sve dešava tih par dana. Uhvatila sam malu Milicu, koja je rekla da nešto primećuje. Na radiju Marinković i ja pokrećemo između redova tu priču, Mića mi je rekao da je primetio da je pre mesec dana Marko pomazio Aleks po ruci. Šta se dešava? Ljudi misle da Aleks bleji sa Markom da bi sklonila priču od Zvezdana, a Zvezdan isto sa Anđelom. Ustvari Urošu se sviđa Anđela. Ne mogu da verujem da dečko igra rijaliti sa papirićima i porukicama - dodala je Tomićeva.
Ako se Anđela dopada Urošu, zašto to ne prizna otvoreno? - pitao je Darko.
Ne bi mu bilo dobro da ga Anđela odbije. Uroš je neko ko ističe kodekse, moralnost ovoj deci. Meni ne može to. Može da manipuliše decom. On hoće sliku narodu da pošalje da ima neke kodekse, da stekne neko poštovanje. A radi stvari krišom. Kakav Dorćol, kakvi kodeksi? Ubeđivao nas je za tu simpatiju, svađao se... - nastavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću nešto da kažem i za Sauera. Sedela sam posle momačke sa Dragićem i Kerićem. Navatam ih na foru, čula sam šta su pričali između sebe. Kad se završilo devojačko veče, Sauer je pokazao da bi j*bao Maju i naljutio se na Kerića što je prekinuo to kad je došao u hotel. Sutradan ih je zvao, šetali su i Sauer kaže ovako: "Sutra je svadba, ne znam da li da se napijem, da smuvam Maju, bila bi dobra priča, Maja bi htela i sa mnom da bude". Dragić se zakleo da je on to rekao. Onaj govor što je napisao, napisao je da bi pop*šao Bilala i Maju, sve što je Miljan ispričao je istina - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.