AKTUELNO

Haos u najavi!

Naredna takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević porazgovarao večeras bila je Anđela Đuričić, koja je dobila tajne poruke od Uroša Ćertića. Anđela je ovih dana dozivala Darka, jer je jedva čekala da razveže jezik.

Želim da spavam mirno. Tajne poruke od Uroša primam duže vreme. Od početka se mota oko mene, a poslednjih 10 dana mi stalno ostavlja hranu, slatko, ovo, ono, postaju učestaliji pogledi, čudni. Prati situaciju šta se dešava. Pre pet dana sam našla poruke. Tog jutra mi je ostavio kilometarsku poruku, verujem da gledaoci već znaju. To je to, ja sam jedna od milion koja je ušla u rijaliti. Ako neko gleda, može da primeti da me on ne zanima u tom smislu, on je stvorio u svojoj glavi da će tu biti nešto. Prema meni je dobar, sviđam mu se, ali zaista me ne zanima. Postaje mi sve napornije. Mislio je da spavam jednog jutra, pružila sam ruku, on mi je uzeo ruku, ja sam ga pitala šta radi, on počeo da se smeje. Mislio je da spavam, rekla sam mu: "Komšija, komšija...". On zna da bude drzak u situacijama kad ga odbiju. Njega je sramota da prizna, on misli da se ništa ne vidi. Boji se odbijanja. I mlađi momak, nije mu svejedno da dođe i kaže. Video je kako sam postupila prema drugim muškarcima - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko je iskompleksiran, on je najbolji, najlepši, boji se da ga odbije. Ja mu se čak i ne zahvalim kad mi ostavi nešto slatko. Ja mislim da je očekivao da ću uzvratiti, nastavio bi da šalje poruke. Mislim da je tražio fidbek, a ja ga nisam ni primećivala. Popričamo na par minuta, ali to je kao sa svima. Samo mi je postao jako neprijatan. Jedno jutro mi je opisao kako spavam, kako se pomeram dok spavam, malo mi je čudno. Matora mi je rekla da promenim krevet, ali nemam gde. Ako nastavi, bez ustručavanja ću da mu priđem i kažem da to nije to - istakla je Đuričićeva.
A šta radi Marko Marković? - pitao je Darko.
On je ustao, rekao da mu se sviđam, da bi bio sa mnom u vezi, ali meni je sve to tamo: "Osvojio sam ovu, ovu, sad idemo dalje". To se meni ne sviđa. Podseća me sa tim ponašanjem na neke muškarce koje sam poznavala, radi kao Mateja, sa svakom devojkom hoće na isti fazon. Ne želim takvog muškarca. Nije dovoljno samo biti lep, fali malo muškasti stav. Za svaku priču istu priču. Za sad je samo lep, meni to stvarno nije dovoljno - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje stvari si još primetila? - pitao je Darko.
Imam strogo poverljive informacije. Malopre smo imali jednu situaciju, pričali smo o onom zadatku koji smo imali sa lisicama. Pričala sam sa Aleksandrom pre dva, tri dana o tome. Imale smo razgovor i ujutru, malo mi je čudno. Došli smo na temu kad kao želiš nekoga da ostaviš, da treba da kažeš, a nije korektno prevariti nekoga. Rekla je da veruje u ljubav sa Dejanom, a ja sam rekla samo da ne završe kao Stefan i Jovana, rekla je da nema šanse, da je okej ako ne oseća da je neko više njen, da se ustane i kaže. Onda večeras pominje taj zadatak sa lisicama, kako bi bilo super da se to napravi. Dve šale, dva dana, meni malo bude drugačije stvari. Dešava se jako čudno nešto u kući. Marko i Aleksandra danima vode razgovore, primakli su krevete. Kreveti su maltene spojeni. Tu se nešto kuva, muva... Nije mi u redu zbog Milice, zna da je Milica zaljubljena. Ona kaže da nije tako, da pogrešno izgleda. A ima još jedna čudna situacija, što se tiče Zvezdana. U drugoj poruci koja je izašla, pisalo je da se prebacuje priča sa Zvezdana i Aleks na to da se Aleks i Marko muvaju, a da Zvezdan mene. Da bi se prebacila priča, u istom trenutku Marko priča sa Aleks, a Zvezdan dolazi u naše društvo. To kreće da se dešava i meni se čini da će tu tek neke stvari da se vide. Kazaću još ovo, ima još jedna informacija. Marko Marković je jako blizak sa Ša i rekao mu je u poverenju da mu Aleksandra šalje tajne signale. Meni više ništa nije jasno. To je sto posto istina. Ša je to rekao trećoj osobi, ona mi je to prenela - priznala je Anđela.
A šta misliš, sa kim bi Aleks bila u tom zadatku? - pitao je Darko.
Iskreno, sad stvarno mislim da je pravo vreme za zadatak, da bi napravilo haos. Čim se priželjkuje taj zadatak... Rekla sam joj da ne radi neke stvari, a ona nastavlja da ih radi. Još nešto, Milica stalno gledala Bilala, Bilal malu Milicu. A Maja me stalno pita kad će sneg, a sneg je Car. Maja svaki dan pita, peva "Crni sneg". I još jedna stvar, Marko Stefanović gleda u mene dok se ljubi sa Sanjom, to neću da kažem za crnim stolom - otkrila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.