AKTUELNO

Novi preokret!

Prva takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju večeras bila je Miljana Kulić, koja je imala turbulentnu nedelju za sobom. Ona se pomirila sa ocem svog deteta Ivanom Marinkovićem, a sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom je više puta raskidala zbog nepoverenja, ali mu se uvek vraćala.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si? - pitao je Darko.
Odlično. Drago mi je, mnogo sam srećna zbog novonastale situacije. Svaka čast Ivanu, nadam se da će tako ostati napolju, da će dolaziti da viđa Željka. Ne želim da razmišljam da je to urađeno zbog rijalitija i osuda, želim da budem optimista. Napolju ćemo viđati kako se odvija situacija, želim da verujem da ima želju i volju da se vidi sa Željkom. Juče su igrali žmurke Ivan, Cveta i Željko. Ja se trudim da ne budem tu jer je Ivan rekao da želi sam na početku da bude sa njim. To je zaista najbitnija stvar u životu, mislila sam da to neće da se reši, ovo ostalu su smešne stvari, Zole, Mole... - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si razgovarala sa Marijom o trenutku kad ćete Željku objasniti da mu je Ivan otac? - pitao je Darko.
Jesmo. Prvo smo mu rekli da je čika, pa Ivan, on kad dođe u apartman kaže: "Igrao sam se sa Ivanom". Fenomenalan je osećaj, nadam se da će se to nastaviti napolju - rekla je Miljana.
Šta se dešava između tebe i Zole? - nastavio je Tanasijević.
Ništa se ne dešava, niti će se dešavati. Moja mama je dobacila da se mi gledamo, zamerila sam joj to, učinilo joj se. Ja skrećem pogled da ne bi izlazili klipovi. Ta priča je završena. On stalno komentariše Nenada i mene, iznervirao me je, ja sam rekla ono pred Anitom kako smatram i mislim, jer je meni rekao da se igra. Mada mislim da se polako zaljubljuje u nju, više nije onakav kakav je bio za stolom, u duhu je zaljubljenosti. Njoj je cilj da bude u najjačoj priči, naravno da joj se on ne sviđa. Možda se u međuvremenu zaljubila, želim im svu sreću. Ja sam se odljubila, zgadio mi se, po ko zna koji put me je izdao. Ne bih pričala na tu temu. Ljudi koji me ne vole mi žele zlo, a to je Zola - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da ćeš zavoleti Bebicu? - pitao je Darko.
On mene voli kao što sam ja volela Zolu. Vremenom ću ga zavoleti više. Meni je to lepo. Njegovi nisu za našu vezu jer sam ga ponižavala sa Zolom, ali to više neću raditi. Idem razumom, a i srce mi više kaže da nije to to, prvi put mi se Zola u životu zgadio. Od toga više nema ništa. Rešila sam više da ne razmišljam o ostalim stvarima, ne zanima me da li je njegova žena podstanar. Gledam samo sebe, a ostale ko j*be. Sad se svi oglašavaju, a kad god sam pitala, to je bio njihov problem. Ne zanima me seljačka politika - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je upitao Miljanu i šta misli o odnosu Sanje Grujić i Marka Stefanovića.

Što se Marka i Sanje tiče, Marko nije kakav je bio, lepše im je bilo kad su se družili. Ugasili su se i ona i on kako su ušli u vezu. Marko je tu ispravan, ima kodekse pravog muškarca, za svoje godine je mnogo sazreo, nema greške što se tiče njihovog odnosa - zaključila je Kulićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.