AKTUELNO

Nije bila blaga.

U toku večerašnje emisije "Pitam za druga" voditelji Stefan Kandić Kendi i Sanja Stanković razgovarali su sa majkom Ane Spasojević.

Ona je na početku govorila o njenom bavljenju tenisom.

Svaki dan smo morali da putujemo da bi ona trenirala. Novak je trenirao sa istim trenerom, on je u njemu video prvaka - rekla je Anina majka, a potom otkrila sve o njenom odnosu sa ocem:

Foto: RED TV Printscreen

Neko je morao da radi, prepustila sam njenom ocu da se posveti Ani, jer on nije radio. Nisam prepoznala to u početku. Ali kad je bio turnir u Nišu, kad je krenuo da navija za drugu devojčicu, definitivno sam shvatila da moramo da ga isključimo iz toga. Sa njim nije moglo o tome da se priča, isuviše je tvrdoglav i ponosan da bi sagledao neke stvari kako treba. On se posle nije više interesovao, ni sa mnom se nije čuo. Ta alimentacija koju je sud dodelio bila je 3.000 po detetu, to je plaćao do Anine 18. godine.

Anina majka je otkrila da joj ništa ne zamera, te je ispričala šta joj je savetovala.

Znam šta mogu da očekujem od Ane, ona je karakterna, temperamentna, može sve, ali sebe poprilično kontroliše. Rekla sam joj da radi neke stvari koje nisu za kameru koje se meni ne bi dopale - rekla je ona.

Foto: RED TV Printscreen

Ona je potom govorila o navodima da se Ana bavila promiskuitetnim radnjama u Švajcarskoj.

To mi nije bilo prijatno to da slušam, ali nisam imala šta da demantujem jer znam šta je istina. Ima ljudi koji vas vole ili ne, ali ako je sebe stavila da neko prati vaš život, može sve da se očekuje - rekla je ona.

Anina majka je potom prokomentarisala svoj sukob sa ocem Maje Marinković, Takijem.

Pitala sam ga samo da li želi da igra tako prljvavo, ako hoće mogu i ja, nisam nimalo slatka, ako mi diraš nešto što je moje i što je sveto, onda ćemo ratovati, tako nisko. Ana i Maja se poznaju, ja sam sa Takijem imala normalan kontakt, Taki je bio prijatan prema Ani, ne mogu da zamislim da je Ana htela da bude sa njim a da on nije hteo. Dok sam ja moju Anu učila da kuva, on je svojoj ćerki kupio tanga gaće, i lutka na naduvavanje traje isto koliko i helijum u njoj - rekla je zadrugarkina majka.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Ana Spasojević

#Maja Marinković

#Taki Marinković