AKTUELNO

U "Zadrugu 6" uselila se tog čuvenog 9. septembra, kada je ušlo ukupno 58 zadrugara i tada je počela njegova bitka za to da bude pobednik ove, kako gledaoci i zadrugari umeju da kažu, najtenzičnije sezone "Zadruge".

Pre samog ulaska u Belu kuću, ona je u intervjuu za portal Pink.rs otkrila da gledaoci od nje mogu da očekuju magiju, da neće koristiti svoje umeće u glumi kroz odnose na velelepnom imanju u Šimanovcima, ali i da će svaka "Zadrugovzija" na kojoj bude učestvovala biti ludilo.

Foto: Pink.rs

U ovoj sezoni se istakla kao neko ko je itekako vredan, a aktuelni zadrugar Boža Džons priznao je svoje emocije prema njoj, ali mu ona nije uzvratila. Takođe, bila je učesnik raznih konflikata, a na ratnoj nozi se trenutno nalazi sa Ivanom Marinkovićem.

Pretpostavljamo da ste do sada mogli da shvatite o kome se radi, a reč je o Miljani Popović. Za atraktivnom glumicom uzdišu mnogi muškarci, ali potajno i njeni cimeri u Beloj kući.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Pink.rs je došao u posed glumičinih fotografija iz detinjstva, a mnogi komentarišu da je u periodu kada je bila beba, bila jako slatka.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Takođe, šarmantna glumica, ima i staru fotografiju sa pevačicom Slađom Delibašić, koja je žarila i palila dens scenom devedesetih godina, što govori o tome da je uvek bila slobodna, ali i sklona medijskom svetu.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Od malih nogu volela je ples, pevanje i glumu, a po svemu sudeći, bila je i ljubitelj mode, a njene slike iz detinjstva govore o tome da je bila 'prava mala šmizla'.

Foto: PRIVATNA ARHIVA

Kako će se na dalje odvijati situacija kada je ova aktuelna zadrugarka u pitanju, ostaje nam da ispratimo.

Autor: N.Ž.