AKTUELNO

Evo šta je obeležilo noć za nama!

Subota veče, rezervisana je za emisiju "Nominacije", a kako je ovonedelji vođa Bojan Simić za svoje potrčke odabrao Maju Marinković i Bilala Brajlovića, došlo je vreme da ovaj bračni par sazna šta zapravo njihovi cimeri u Beloj kući misle o njima.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Nakon što je Ivan Marinković sasuo sve Bilalu i Maji, na red je došao Miljan Vračević, te je tom prilikom puklo njegovo prijateljstvo sa Bilalom.

Da je ova nominacija bila pre 15 dana, imao bih drugačiju sliku o ovim ljudima. Bilala sam prihvatio, rekao da je moj. Prihvatio i bio iskren, poštujući tebe i tebe kao ličnost, predočio ti neke stvari na najiskreniji, ljudski način. Ali si se sada okrenuo od mene, ne pričaš sa mnom, a ružnu reč ti nisam uputio. Posvađao sam se sa nekim, to sam pokvario isključivo da bih tebi otvorio oči. Pokazao si maksimalno nepoštovanje. Ne mogu da verujem da si se tako postavio i poneo, a ružnu reč ti nisam uputio. Sprdao sam se sa onim što ste vi dozvolili. Sve što si uradio sa Majom Kovačević je jer se plašiš ulaska nebitno koga. Da kad dobiješ pedalu, kažeš da si ti prvi uradio. Smuvao si dve devojke koje su pobegle, koje su lepe kao ja. Tvoj maksimum su bile one, kad si ušao sa Majom u vezu sebe si iznenadio i izgubio rezon. Maja je ušla u priču sa tobom iz zezancije, sa Markom joj je bilo dosadno. A sa tobom ovo sad vozi, jer ti nije dovoljno vratila. Mene si izneverio. Što se mene tiče, nikad nećeš više pričati sa mnom - krenuo je Miljan.
Što se Maje tiče, mi smo se poznavali, sa njenim ocem sam bio u boljim odnosima. Došlo je do toga da dobijem najgnusnije uvrede, nisam verovao da ću to dobiti od nje. Maja vozi rijaliti, zna šta radi. Rekla si ružne stvari. Ispada jako ružno kad pričaš da sam ti slao poruke. Ja sam na tom rođendanu došao, javio se, reč, dve, okrenuo se i otišao. Ušli smo u priču koju smo ušli, nazad nema. Prekidamo svako odnos, ne možemo biti ni korektni. Što se tiče 500 evra, daću ih Takiju, naočare nisam upropastio. Ja nikome dužan nisam ostavio, vratiću sve, i vratiće meni. U našem druženju si instirirala da ako je neko dobar sa tobom, ne može da bude dobar sa nekim sa kim ti nisi. Moraš da shvatiš, ako je neko tvoj prijatelj, ne možeš da zahtevaš da tvoji neprijatelji budu i njegovi. Došli smo do stvari preko kojih niko neće moći da prođe. Taki je pričao da sam ja njegov fan, to je meni sprdnja da ja budem Takijev fan. Porazgovaraćemo, rešićemo. Ubeđen sam da si pogrešila. Ja sam imao dobru nameru. Uvek sam ostao tu kad si plakala. Ja sam se sprdao sa vezom koja je dobila formu sprdnje u samom startu. Nominujem Maju - završio je Miljan.

Posle Miljana, Marija Kulić je dobila reč te je tom prilikom osula paljbu po njoj zbog afere sa vanbračnim suprugom svoje bivše drugarice Aleksandre Subotić, Pecom Vijagrom.

Ne bih volela da mi takve ćerke budu. na stranu što ima dobru dušu, red je da povede računa o svom ponašanju i da se ne bruka. Bilala ne žalim jer svi znaju kakva je Maja u vezama. Svako zna kakva je ona u svakoj vezi. Ona neće da te ostavi, ti ako hoćeš da prekineš vezu, to nema šanse. Preterano je posesivna i ljubomorna. Znao si kakva će tvoja veza sa njom biti, i što se tiče ljubomore i što se tiče nasrtaja. Ja kad sam bila kući meni je bilo mučno koliko te je ponižavala za Cara. Sigurna sam da preko prevare neće da ti pređe,m vratiće ti i zato ti ne daje raskid. Prvo mora da ti se osveti. Ona je stupila u vezu sa Markom kad su pre nje bile tri devojke jer ima potrebu da se dokazuje u ženskom svetu, isto tako i sa tobom. Ona je klasičan rijaliti igrač i zato nominujem tebe. Ono sa kumom je namerno uradila i prevariće te dok ste još u vezi - rekla je Marija.
Nikad nisam bila niti me je neko oslovio kao glavnu k u rijaltiiju jer nisam i neću biti. To da li sam bila sa njih 5,6 u roku od pet godina, ne znam da li je to strašno. Jedino nemoralno je što sam ušla u odnos sa Janjušem koji je bio oženjen. Gospodin vijagra nije bio oženjen - rekla je Maja.
Zašto si to uradila drugarici? - pitala je Marija
Nisam, posvađale smo se. Što se Bilala i mene tiče, stvarmno ga volim, neću mu vratiti jer bih ispala ista kao on. On je to uradio iz inata - rekla je Maja

Za vreme pauze za reklame, Bilal i Miljan su progovorili o prekidu prijateljstva zbog Maje, a Vračević se obratio i Marku Stefanoviću, zbog toga što ga Sanja Grujić provocira.

A ti, Marko, ova (Sanja) ne staje - nastavio je Vračević.
Pa ja ne pričam sa njom jer laže - rekao je Stefanović.
Da je ona stala, ja bih stao. Rekla mi je da imam jareću bradu čim sam ustao. Ja prvi neću sigurno - pričao je Miljan.

Reč da iznese svoj sud dobila je Aleks Nikolić.

O Bilalu imam ružno mišljenje, došao je da bude poznat i vidi se da je pratio rijaliti. Pratio je lik i delo Kristijana Golubovića, onda se nakačio na mene i mog dečka. Majo da znaš da mi s edva puta obvratio, prvo za upaljač danas, a kad vam je bila svadba ispred diskoteke me je pitao nešto. Nema potrebe ti dečko meni da se obraćaš. Smejao si se i govorio da nećeš nikad bii kao muškarci kojima si se smejao. Govori se o tebi da si alkoholičar, glup, loš u krevetu. Njega ću poslati. Maja i ja imamo rat godinama. Okej Sanja, ja se kitim tuđim perjem, a ti jutros trambolina i ostavljen posle prvog se*sa, Marko nije ti ni trebala. Ne osećam lošu nameru od Maje, ona ume da bude pogana, teške reči su pale, ali ona nije zla kao on. Ona svašta kaže, Bilal konstantno sluša hvalospeve o drugim muškarcima i želi da bude žrtva - rekla je Aleks.
Nisam ostavljena samo da znaš, mi smo još uvek u vezi - rekla je Sanja.
Ti promišljeno radiš, ti si sa Dejanom promišljeno ušla u vezu i svi znamo zbog svega. Ti si meni prva spominjala ćevape jer ti je Dejan rekao - rekao je Bilal.

Posle haosa Aleks i Bilala , voditelj Milan Milošević je dao reč Miljani Kulić. Međutim, ona nije ni krenula da priča, a Sanja je napala Super Cvetu.

Cveta je morž debeli, koji samo spava, smrdi i prdi. Kad sam ti rekla da mi se Marko ne sviđa? - pitala je Sanja.
Rekla si Milici i meni da se foliraš sve vreme - odgovorila je Cveta.
Rekla sam da se foliram za ovo što sam trčala za njim i da hoću da ga udarim - pravdala se Sanja.

Zorica Marković je dobila reč kako bi nominovala, ali je Kulićka prekinula, te je konstatovala da Miljana i Bebica sede tako, da bi Zola i Miljana mogli da se gledaju preko stola.

Ja nisam osetio da me gleda. Odakle to, Marija? - dodao je Zola.
Učinilo mi se tako, gledam u sve, a naročito u nju - rekla je Kulićka.

Nakon što su se spustile strasti u emisiji, Zorica i Marija su suočile Miljanu i Zolu.

Sanja je prišla Stefanoviću kako bi se opravdala zbog Cvetinih optužbi, izvela ga je ispred Bele kuće gde je Miki pokušao da im pomogne u rešavanju problema, pa je nastao još veći.

Inati mi se, ja krenem, pa on kaže da neće. Neću da se tako priča o nama. On svojim ponašanjem daje za pravo da priča o mojoj vezi, hoću da mi bude lepo - rekla je Sanja.
Onda moraš i ti da budeš normalna. on je dečko normalan. Videće ljudi kad legnete zajedno da ste u vezi - rekao je Miki.
Samo reci Aleksandri ako te bude pitala... Zaljubila sam se u skota koji neće da odbrani moje poštenje i čast. Ona priča da sam trambolina i da si me šutnuo - rekla je Sanja.

Grujićeva i Marko su svoju svađu nastavili i u garderoberu.

Koji mi ku*ac treba da ulazim u vezu. Bezobrazna je, je*em joj mamu u pi*ku bezobraznu, je*em je u usta - rekao je Marko Zvezdanu.
Šta je tebi Neca uradio da ne mogu da ga češkam - rekla je Sanja.
Beži od mene bre - rekao je Marko.
Ti si primitivac. Šta ti je uradio da ne mogu da ga češka. Liži ti du*e Miljanu koji me je pljuvao i polivao šejkom - rekla je Sanja.

Zvezdan Slavnić je svojim izlaganjem žestoko odgovorio Maji, te je tom prilikom okrivio za pokretanje priče između njega i Nikolićeve.

Počeću od Bilala. Napravio je bum, od početka mi je simpatičan. Mislim da nije toliko proračunat, ide mu kako ide. Mislim da se za neke stvari malo zavozao, ali priča se o njemu, vozi svoju priču. Vašu ljubav neću da komentarišem. Žao mi je ako se za nešto tripuješ, dovoljno sam ti rekao što se toga tiče - krenuo je Zvezdan.
Majo, shvatio sam posle nekog vremena da si ti poknreula priču za Aleks. Pustio sam te ono za matičara, pravio se da nije ništa. Pričaš da me gotiviš, da smo dobri. Nekoga koga smatram dobrim drugom, ne može tako da se našali, da nije trebalo ti da ideš, nego druga osoba - dodao je Slavnić.
To je istina. Bila sam u svađi sa Aleks, rekla sam da je to trebalo da bude izbor potrčaka. Da imam lepo mišljenje o tebi, imam. Malo ti je čudno izlaganje. Smešno mi je da možeš da pomisliš da sam se u bilo kom trenutku mogu da se ogrešim o tebe - ustala je Maja.
Ti si to uradila par puta. Ti si se igrala i igraš se. Ti misliš da ja treba da kažem da nije tako, a jeste. To što si ti rekla pre mesec dana za nju, možda je od toga krenula ta priča. Ako si moj prijatelj, možeš samo da staneš i mene braniš. Zameram ti što se igraš sa mnom, to ti jedino zameram. Imam lepo mišljenje o tebi, ovo za tvoju vezu me ne zanima, to me ne dotiče, to je tvoje, neću da se mešam - nastavio je Zvezdan.

Pošto su Marko i Sanja nastavili svoj sukob i kako je Neca Lazić jedan od uzroka, pored Cvete, Neca je došao u garderober.

Neco ja više ne mogu da se družim sa tobom - rekla je Sanja.
Ni ja ne želim. Slobodno se vi svađajte, ali ti tvoje frustracije nemoj da lečiš na meni. Nisam imao lošu nameru niti želim da se mešam - rekao je Neca.
Kako ako si rekao da raskine sa mnom. Drugo, onda si na vratima rekao da ne treba da me zavlači. Ona je imala konflikt sa Miljanom jer ga je prva isprovocirala. Ja ću an svakog da skočim kad ona bude bila u pravu - rekao je Marko.

Zola, Anita Stanojlović i Miljana su otišli u pušionicu da obave razgovor o međusobnim odnosima.

Igraćeš igru još malo sa njom, jer je lakše tako da igraš rijaliti - rekla je Miljana.
Rekla sam da se mahinalno sreću vaši pogledi, ali ti buljiš, ne znam zašto buljiš - rekla je Zorica.
Kunem se da nisam videla da imate se*s. Što se smeješ? Malo pre si rekao da se smeješ kad ti se devojka sviđa - rekla je Miljana.
Deteta mi mog rekla mi je da si joj prebacio se*s - rekla je Anita

Voditelj je dao reč Branislavu Radoniću Brendonu kako bi izneo svoj sud.

Bilal je klinac, koji je nakačio na rijaliti vajb. Ja mu nisam oprostio što je prevario Maju, od tad ne pričam sa njim, doživeo sam traumu. Ja ću nastojati da Maju podsećam na to da si je prevario. Primetio sam da kad smo Maja i ja zajedno, ti navalentno krećeš da je ljubiš, ne bi li odvukao pažnju od mene. Gotivan si, ali si nešto ubledeo, Maja te iscrpljuje. Uglavnom sam te branio od Maje - rekao je Brendon.
Dok mi nisi ukrao pivo, od tad nismo dobri, a kad priđeš, hvataš i Maju i mene, zato se ja sklanjam - dodao je Bilal.
Previše si se zakačio na nju, dobijaš adekvatan kadar. Nikoga neću da štedim, znaćete uskoro sve šta mislim o vama. Znamo ko je Maja, pravi nenormalnu gledanost, top je za rijaliti, moja je drugarica. Treba da kaže da smo partijali sa reprezentacijom košarkašima... Tako da znam kakva je. To je bilo pre dve godine - istakao je Radonić, koji je sačuvao Maju.

Svi su jedva dočekali da čuju nominaciju Maje Kovačević, sa kojom je Bilal prevario Marinkovićevu nako momačke večeri.

Ja ću kratko i jasno. Maja i on su mi savršen par u svakom smislu te reči i na pozitivan i negativan način. Maja večeras izgleda kao lepotica iz Indije. Iz Indije kreće jedan način razmišljanja, da uvrede gledamo kao poklone, ako ih ne prihvatiš, ostaju tebi. Ja tvoje uvrede nisam prihvatila, ostavljam ih tebi - rekla je Maja.
Ti si mi uradila neoprostivo. Poklonila sam ti svoju pidžamicu na devojačkoj, ispala si loš čovek prema meni, ali je on kriv - odgovorila je Marinkovićeva.
Što se njega tiče, ko je konj, kaži mu da je konj. Konj si, šaljem te u izolaciju - rekla je Kovačevićka.

Kako su zadrugari priveli kraju svoje nominacije, voditelj Milan Milošević podigao je Božu Džonsa, Dijanu O.G. i Anastasiju Bojanović. Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Milan je otkrio da će se za opstanak u "Zadruzi" zajedno sa Bilalom boriti Boža. Linije za glasanje su otvorene, podržite svoje favorite.

Boža je, s obzirom na to da je nominovan od strane publike, nakon emisije zavšrio u suzama te su ga zadrugari tešili.

Božo, nemoj da plačeš - rekla je Maja.
Nemoj, dobro si se pokazao - dodao je Miljan.
Žao mi ga je, otac ga je izbacio iz kuće zbog ovoga - pričao je Vračević.

Rano jutros nakon nominacija došlo je do haosa u hotelu "Zadruga". Slađana Lazić je želela da se sredi, a Ana Spasojević joj je naglasila da može da uđe poslednja jer već postoji red. Zbog ovoga je došlo do rusvaja.

Lutko, kad je trebalo da bude svadba, ja sam prva rekla... - pričala je Ana.
Ne možeš da mi kažeš da sam zadnja. Dva meseca ne mogu da se ošišam - rekla je Slađa.
Nije moj problem što ne možeš da se probudiš, ja te budila prošli put - odgovorila je Spasojevićeva.

Autor: N.Ž.