AKTUELNO

Ne može više da gleda dešavanja u Beloj kući, jer mu sve teško pada!

Nakon brojnih skandala na imanju u Šimanovcima, Radomir Taki Marinković otkriva kako se osetio kada je gledao kako mu ćerku Maju Marinković napada Bilal Brajlović.

Foto: Pink.rs

Taki je, naime, završio u bolnici nakon što je pogledao nekoliko kadrova, zbog čega su doktori ustanovili da mu je šećer skočio. On se i dalje nalazi na konstantnim pregledima, a sada je imao i važnu poruku za Brajlovića.

- Bilo mi je teško, meni je ljudi pozlilo, znate da sam završio u Urgentnom, morali su da mi spasavaju život. Ja ću samo reći da njemu treba da se kaže da sam ja napolju, da se život nastavlja nakon rijalitija. Ne može moju ćerku niko onako da ponižava, ali dobro se ona nosi sa tim. Svi znamo ko je Maja Marinković, ona na svojim leđima nosi rijaliti, svi ostali su mlaka voda - započinje Taki, a potom drhtavim glasom poručio:

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ, PINK.RS

Vi ne znate kako je meni, niko se ne pita kako je Takiju. Ja ne mogu da gledam sve te scene iz "Zadruge". Znate da ja ne gledam utorkom uveče, zbog žurke i svega šta može da se desi tamo. Javite Maji da joj je otac umro od brige zbog svega što joj se dešava - izjavio je Marinković.

Autor: P.R.