AKTUELNO

Malo je falilo da dobije krivičnu prijavu.

Iako ne važi za problematičnog momka, folk pevača Darka Lazića bije glas da je sklon incidentima kada je pod dejstvom alkohola, a još jecdan problem u nizu je, navodno, napravio na svadbenom veselju svog kolege i prijatelja Nebojše Vojvodića.

Foto: Pink.rs

Foto: Instagram

On je napravio veliku svadbu u Subotici, gde je za goste iz Beograda rezervisao sobe u hotelu kako ne bi morali da voze nazad pod dejstvom alkohola. Sve je bilo u najboljem redu, a onda je Darka, prema rečima izvora, "uhvatio alkohol".

- On je nesnosan kad pije, stvarno treba bežati od njega i to svi znamo - započeo je izvor priču, a onda dodao šta je to Lazić uradio na Vojvodićevoj svadbi.

Foto: YouTube screenshot

- Kad je popio toliko da se videlo da posrće i pada, njegov prijatelj odveo ga je u hotelsku sobu i ostavio ga tamo misleći da će zaspati. Međutim, posle pola sata zvali su sa recepcije očajni jer je Darko demolirao sobu i krenuo da lomi i po hodnicima i holu hotela. Njegov drug je dotrčao, stavio ga u kola i odvezao u Beograd. Mladoženja je išao u hotel, platio štetu i molio da ga ne prijavljuju policiji jer ovo ne bi bio prvi put da Darko lomi kad je pijan, i sad bi sigurno dobio krivičnu prijavu - ispričao je dobroobavešteni izvor.

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo Darka koji nije odgovarao na naše poruke.

Foto: YouTube screenshot

Pink.rs

#Darko Lazić

#pevač

'