AKTUELNO

Otvoreno su joj rekle da ne može da igra sa njima.

Voditeljka Anđela Ašanin obavila je intervju sa plesačicom Jelenom Radulović, koje ja inače u "Prvi bend Srbije" ušla naknadno, kao ravnopravni takmičar.

Foto: InstaTV Printscreen

Jelena se požalila na sukob sa Kubankama, koji traje već danima. Ona je istakla da su devojke izričite da neće igrati sa njom zbog sukoba koji je Jelena imala sa svojim prijateljicama.

Malo su me pogodile neke stvari sa Kubankama. Pogodio me njihov odnos prema nama, postoje tako neke skrivene poruke koje mi igrači vidimo, Alesija, ja... Otkad sam ušla u kuću, kopirala sam njihove pokrete, a one su imale taj stav: "Ne, ne ti ne igraš sa nama, mi radimo ovu koreografiju", a ja sam im rekla: "Ja želim da naučim to, sve te korake" i onda su me prihvatile. Onda kad se desila ona scena sa Doroteom, one su stavile gard i rekle kako neće više da rade koreografije sa nama - rekla je Jelena i dodala:

Foto: InstaTV Printscreen

Zamolila sam Alesiju i Doroteo da obavimo razgovor sa njima, obavile smo, ali to nije urodilo plodom. Radiće koreografije sa nama, ali neće smišljati ništa. Jasno su stavile do znanja da ne mogu da pređu preko tih stvari koje su se desile jer su rekle: "Ako se vas dve tako ponašate između sebe, šta možemo da očekujemo u odnosu sa nama". One su naglasile da neće igrati sa nama ni kad izađemo odavde. Što je mene pogodilo, jer sam ja obraz kod nekih ljudi založila jer sam garantovala za njih. One ovo gledaju kao takmičenje, mi sve to vidimo - navela je ona.

Autor: R.L.

#Prvi Bend Srbije