AKTUELNO

Ni slutila nije šta će joj Ognjen Amidžić uraditi u svojoj emisiji.

Povodom Noći veštica koja se danas obeležava širom sveta, voditelj Ognjen Amidžić je u večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" rešio da svoje gošće stavi na muke.

Foto: Ivan Dobričić

On je pripremio specijalnu kutiju u koju njegove gošće treba da stave ruku i samo pomoću čula dodira pogode šta je unutra, a čim je Seka Aleksić čula šta Ognjen od nje zahteva, usledilo je negodovanje.

Foto: TvPink Printscreen

- Oseća se takav miris da se ja plašim da stavim ruku u ovu kutiju. Odmah da ti kažem - stresu ne smem da se izlažem, imam razlog - odmah je objasnila Seka, nakon čega je Ognjen navaljivao da mu prizna zbog čega ne sme da se stresira.

- Zbog? Da nisi možda...? - upitao je voditelj, aludirajući na drugo stanje, a onda je pevačica priznala da je čvrsto odlučila da sinu Jakovu podari brata ili sestru.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam, ali se pripremam ponovo za vantelesnu oplodnju - pohvalila se Seka.

Ipak, to je nije oslobodilo Ognjenovog zadatka - nakon što ju je uverio da nema čega da se plaši, te da je u potpunosti bezbedna, pevačica je zakukala, ali ipak bojažljivo provukla ruku kroz otvor na kutiji.

Foto: TvPink Printscreen

Odmah je shvatila da je u pitanju rak, budući da je krišom "bacila pogled", ali nije uspela da pogodi o kojoj vrsti raka se radi.

Foto: Ivan Dobričić

- Ognjene, grozno je! Ovo je iz akvarijuma, smrdi kao riba - nervirala se Seka, da bi, po završetku zazova, shvatila da je reč o jastogu.

D. T.

#Noć veštica

#Ognjen Amidžić

#Seka Aleksić

#Trudnoća

#oplodnja

#pevačica

'