AKTUELNO

Neverovatno!

Nakon reklama "Pitanja novinara" su se nastavila. Darko Tanasijević je podigao Jovanu Tomić Matoru kako bi prokomentarisala pomirenje Kulića i Ivana Marinkovića.

Darko ništa ja manje ne bih dodala. Hoću da kažem da je ovo prvi put, da vlada energija koja nije zatišje pred buru. Nama je danas još jači utisak ostavilo ovo. Ja sam sa Miljanom imala ozbiljne sukobe, a sada se vidi promena kod nje. Njoj je jako drago, sve ružne stvari su pale u zaborav i to treba da se zaboravi. Meni je ovo šesta Zadruga, ovako nešto je bilo spontano i iskreno. Prelepo nešto, a najbitnije Željkova sreća. Ivan je u početku terao inat, a on je držao stav i odstojanje. On je bio zaplakao za Lenu, tu se dokazao kao roditelj. Ono što je držao za sebe i što je pričao sada se videlo. JA im želim svu sreću - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Keriću, kako sada gledaš na Ivana i na njegov gest? - upitao je Darko.
Meni je mnogodrago, ovako treba da se ponaša jedan otac, ovo je pravo, i ja im želim svu sreću u daljem odnosu. VIdeo sam ljubav Ivana prema Željku, mislim da nije trebalo ovde da se desi, ali nema veze, desilo se i to je važno - rekao je Kerić

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jako drago, ja sam pritiskala njih na to. Ja moram da kažem svaka čast svima, i Mariji i Miljani i Ivanu što su progutali sujetu, i što su stavili tačku na sve, veoma sam optimistična i verujem da će sve to biti dobro, jer ljudi znaju da je najbitnija Željkova sreća. - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela da stavimo tačku na sve, i da zajedno proslavimo slavu, i da se izgrlimo - rekla je Marija.
Ja sam za - rekla je jelena i svi su se aplaudirali.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga Marija je ustala i pružila ruku Jeleni i izljubile su se, pa su ozvaničile pomirenje, a potom je to i Miljana uradila sa Jelenom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.