AKTUELNO

U toku jučerašnjeg dana, nakon emisije "Pitanja gledalaca", usledio je nikad emotivniji susret Ivana Marinkovića i njegovog sina Željka, posle kog više ništa nije bilo isto.

Naime, kako je zadrugarima sinoć u toku emisije "Gledanje snimaka" pušten klip ovog susreta, niko od stanara Bele kuće nije ostao imun na ovu situaciju, te su mnogi, između kojih se nalazi i voditelj Milan Milošević, grcali u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali, to nije sve! U toku današnjeg dana i nastavka gorepomenute emisije, voditeljka Ivana Šopić, koja je poznata kao "ledena kraljica", nije uspela da se suzdrži, te je i ona zaplakala kada je na inicijativu gledalaca, ponovo pušten klip ovog susreta zadrugarima.

Ovim povodom, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Ivanom Šopić, te je ona zajedno sa nama podelila svoje utiske iz današnje emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva atmosfera je vladala u Beloj kući kada je ponovo pušten klip?

Atmosfera je bila zbunjujuće čudna u Beloj kući nakon što je ponovo pušten klip prvog susreta Ivana Marinkovića i Željka. Od osmeha do suza, zadrugari su bili potpuno zbunjeni. Preplavile su ih različite emocije, pa tako i mene samu. Mnogi su bili začuđeni i iznenađeni kada su videli da ni Ivan Marinković nije osta ravnodušan i da je i on pustio suzu. Iako je mnoge iznenadio taj Ivanov emotivni slom, bio je totalno i očekivan, s obzirom na to da je čovek od krvi i mesa, iako njemu odgovara taj stav nesalomivog muškarca. Mislim da je Miljani najviše bilo drago kada je videla da je Ivan itekako emotivno doživljava taj susret sa Željkom i da nije nimalo hladnokrvan iako je želeo tako svima da se predstavi. Takođe, mislim da je Mariji Kulić potajno bilo drago kada je videla kako Ivan Marinković emotivno ovo doživljava. Nekako je bilo tužno i lepo videti Ivana i njegove suze, koje su opet sa druge strane, teže, jer su muške.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Kakve su se emocije probudile u tebi dok si gledala taj klip?

Meni su, takođe, bile pomešane emocije u tom momentu. Koliko god da sam se trudila da se to ne vidi i da iskontrolišem i pokažem da me je pogodio video klip, očigledno je da nisam uspela. Ovo je definitivno najlepši klip i scena koju sam videla u Zadruzi, to se na meni i videlo, a koju na kraju nisam uspela da iskontrolišem.

Šta je to što je tebi nateralo suze na oči, tj. koji momenat je u pitanju?

Momenat kada vidim troje ljudi, koji su vrlo inteligentni i elokventni i koji godinama među sobom ratuju i u sukobu su i večito isteruju svoju pravdu i koji su do juče imali samo ružne reči da kažu jedni o drugima, a onda sam videla ispred sebe troje ljudi, emotivne osobe, koje žele da vide to dete srećno i videli su to dete u tom momentu srećno u zagrljaju svog oca Ivana. Mislim da je Miljani i Mariji bilo drago kada su videli da je Željko radostan, a taj momenat ne može da se opiše, prosto mora da se doživi. Ta atmosfera je mene naterala na suze, kao voditelja, tako da ne mogu rečima da opišem. Začuo se i drhtaj u mom glasu. Neko sam ko ceo život ima problem da pokaže emocije i slabost, privatno sam takva, ali danas nisam mogla da se iskontrolišem. Mislim da je svima jasno koliko je bilo emotivno gledati ponovo taj video klip.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Šta misliš kako će teći na dalje odnos Ivana i Željka i porodice Kulić?

Neizvesan je taj odnos. Koliko god smo se obradovali što su izgladili te odnose, postoji verovatnoća da će ponovo da se naruše, što niko ne bi želeo ni voleo da vidi. Bilo bi idealno kada bi svi supustili loptu zbog Željka, ali mislim da će biti turbulentan do samog kraja. Naravno da se nadam najboljem, kao i verujem, naši dragi gledaoci. A na nama je da posmatramo i ispratimo dešavanja u Beloj kući, a ja jedva čekam da vidim šta je ono što će sledeće da nam prirede.

Autor: Nikola Žugić