AKTUELNO

Ujdurma ne prestaje.

Iz dana u dan imali smo priliku da vidimo koliko talentovana pevačica muzičkog takmičenja "Prvi bend Srbije" na Insta TV-u, Mina Nikolić, diže prašinu svakim svojim korakom. Kako na sceni - tako i van nje.

Sada je Mina razgovarala sa pevačicom i gitaristkinjom Jelenom Aleksić o primedbama kampera koje su bile upućene ka njoj.

"Niko me nije dobro ovde skapira. Možda sam i ja kriva, što kažu ovi...Imam veliki ego. Velika žena, pa valjda to ide uz mene, šta znam.. Pokušaću da se iskuliram povodom nekih stvari. Za nešto jesu u pravu, ne mogu ništa da kažem, a za neke stvari zaista preteruju." - rekla je Jeleni Mina.

Foto: Printscreen

"Znam milion i jednu osobu koja reguje baš kao što i ti reaguješ. Kada tako odreaguješ sačeka čovek da se smiriš.." - odgovorila je Mini Jelena.
"Ipak smo mi u rijaliti šou - neka javnost proceni!" - odgovorila je Mina.
"Ne znam zašto bi neko imao strah, mislim, nećeš ga ubiti. Sugerišu ti šta i kako i to je to." - nadovezala se Jelena.
"Jednom sam pogrešila zato što mi je bio baš loš dan. Kao što sam prve nedelje pogrešila od ogromne treme na sopstvenoj pesmi. Imala sam lošu intonaciju. To mi nikada neće oprostiti." - rekla je Mina.

Foto: Printscreen

"Tebi je intonacija bila čista. To su sad pogrešni izrazi. Ne loša intonacija, nego - tonalitet ti nije bio dobar. Harmonski sluh ti tada nije bio dobar" - objasnila je Mini Jelena.
"Zato što verovatno imam tremu, pod stresom sam. Kada uhvatim intonaciju, ne mogu da je pustim, kolko god da znam da je pogrešna. Ljudi su nemislosrdni! Pri tom sam rekla da nikada nisam pevala u bendu." - izrazila je Mina svoj stav.

Videćemo za vikend da li će kamperi InstaGrada biti zadovoljni Mininim pevanjem i kolegijalnošću, ili će njen ego pokvariti sve. Pratimo "Prvi bend Srbije" na Insta TV-u.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Prvi Bend Srbije