AKTUELNO

Jedni su se smejali, drugima nije bilo drago.

Danas je Veliki šef zadrugarima poslao pismo sa kojim je stigla i činija s anjihovim imenima i u kojem je imao za njih poseban zadatak i ograničeno vreme da ga izvrše.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dragi zadrugari, iako ste već mesec dana zajedno, nismao sigurni da ste se dobro upoznali. Veliki šef vam je dao priliku da što bolje upoznate svog para - pisalo u pismu u kom je objašnjeno da parovi ne treba da se razdvajaju do večeras i da treba da pričaju o svom životu i lepim i manje lepim situacijama iz života.

Tamo piše i da će večeras igrati kviz u kom će saznati koliko su parovi saznali jedni o drugima.

PROČITAJTE JOŠ: Bora i Janjuš OGOVARALI MACU, a onda je pevač otvorio dušu i ispričao mu svoju TUŽNU PRIČU (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Tanja je tada, kao ovonedeljni vođa, izvlačenjem papirića spojila Lepog Miću i Marka Miljovića, Jelenu Golubović i Macu Diskreciju, Divnu DNK i Andrijanu Radonjić, Marka Janjuševića i Mikija Đuričića, Sanju Stanković i Baneta Čolaka, Snežanu Mišković Viktoriju i Žižu Stojanović, Marka DNK i Slobu Radanovića, Nemanju Đerića Đeksona i Minu Vrbaški, Lunu Đogani i Tanju Jovićević, Milana Miloševića i Saru Reljić, Anđela Rankovića i Sašku Karan, Zoricu Marković i Milicu Dugalić, Sandru Bajić Alex i Boru Santanu, Jovanu Tomić Matoru i Filipa Đukića i na kraju Zoranu Stefanov i Teodoru Džehverović.

Kako su reagovali na to ko im je pripao kao partner pogledajte u donjem snimku.

Autor: V. T.

#Rijaliti Zadruga

'