AKTUELNO

Nije mu se dopala ovakva ponuda koju je dobila njegova nekadašnja devojka.

Pevačica Tamara Đurić dobila je poziv od jedne ruske modne agencije da se fotografiše za prestižne muške časopise, a njenom nekadašnjem izabraniku Dejanu Paliću Makaroni ove ponude se nimalo nisu dopale.

- Tamara je otišla u Moskvu da produži radnu vizu, a kada je jedne večeri zajedno sa Makaronom posetila jedan restoran, predstavnici nekih modnih agencija primetili su je i uspeli su na je pronađu putem Instagrama. Prvo je kontaktirala jedna agencija, ali Makaroni se predstavnici nisu dopali i rekao je Tamari da ih odbije. Nakon njih, pevačicu su pronašli i predstavnici i fotografi ruskog ''Plejboja'' koji su joj ubzo poslali i ponudu - otkriva izvor blizak pevačici za portal Pink.rs.

Tamari je putem Instagrama stigla poruka u kojoj su je pitali da li je zainteresovana za fotografisanje i snimanje za časopis ''Plejboj''.

- Pozdrav! Želim da Vam predložim snimanje i fotografisanje za časopise: ''Playboy'', ''L"Officiel'' i ''Shape'', ali i druge časopise i PR usluge za učestvovanje u izborima za lepotu, kao i za vašu promociju. Predlog je komercijalan - pisalo je u poruci koju je Tamara primila danas.

Foto: Privatna arhiva

Kada se pevačica pohvalila svom bivšem izabraniku i prijatelju Dejanu Paliću Makaroni da je dobila ovako važan posao, njemu se to uopšte nije dopalo.

Pročitajte još:SVETSKI, A NJEN?! Sekin spot nije NIMALO originalan, a evo odakle je nastala IDEJA! (VIDEO)

- Makarona je odmah uzeo Tamarin telefon i zahvalio se na ponudi. On ne želi da ona bude na naslovnicama muških magazina u Rusiji. Makaronu ne zanima šta Tamara radi u Srbiji, ali Moskva je ipak njegov grad, pa je tako odlučio da ovakve ponude odbije. Kada su bili na početku veze, Tamara se slikala za jedan srpski muški časopis i podsetila ga na tu situaciju, ali on joj je ponovo napomenuo da ga ne zanima šta radi u Srbiji - zaključuje izvor za Pink.rs.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pozvali smo Tamaru kako bismo proverili ove informacije, a ona nije želela mnogo da komentariše.

- Dobila sam poziv od ruskog ''Plejboja'' i što se mene tiče - prihvaćen je. Međutim, izgleda da se ta ponuda dopala samo meni - rekla je Đurićeva kroz smeh.

Autor: Pink.rs

#Dejan Palić Makarona

#Rusija

#Tamara Đurić

'