AKTUELNO

Ostaće bez reakcije na dešavanja u Beloj kući?!

Pobednik pete sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga", ostao je u ljubavnom odnosu sa Aleks Nikolić, koju je upoznao u istoj sezoni, nakon što ga je javno prevarila, i dalje zakonita supruga.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, njegova devojka, Aleks, ušla je u aktuelnu šestu sezonu, te svakim danom svojim prisnijim odnosom sa Zvezdanom Slavnićem, koji ima suprugu Anu.

Za to vreme, Dejan je spakovao kofere, pa je zajedno sa svojim bratom, Davidom Dragojevićem, otišao u Zanzibar iz kojeg se, kako navode, neće vratiti ove godine, već sledeće.

Foto: Instagram.com/@david__dragojevic

David je pratiocima na Instagramu pokazao Dejanovu promenu fizičkog izgleda, te on neretko kači na gorepomenutoj mreži snimke i fotografije sa ove, veoma luksuzne i egzotične destinacije.

Tako je ovaj put odlučio da svoje pratioce i verne fanove obraduje fotografijom iz teretane na Zanzibaru, kako bi pokazao da ništa ne može da ga sputa u daljem radu na sebi i svom fizičkom izgledu.

Foto: Instagram.com

Da li ovaj Zvezdanov i Aleksandrin odnos utiče na njihovu vezu i da li će Dragojević prekinuti ovaj odnos, ostaje nam samo da saznamo.

Autor: Pink.rs