AKTUELNO

Raspisan je novi konkurs u "Officina-i" za sve kreativne, mlade i talentovane ljude koji vide svoju budućnost u medijima.

Zahvaljujući Radionici za medije ''Officina'' stotine mladih sada je deo Televizije Pink, drugih televizija, portala, radio stanica i vodećih PR kompanija.

Foto: Promo

Radionica za medije ''Officina'' pruža vam mogućnost da steknete znanje od najboljih novinara. Oni će vam omogućiti da dobijete praktično znanje o novinarskom poslu, a za mentorsku podršku zadužene su Sanja Marinković i Vesna Dedić.

Ovu radionicu između ostalog završio je Ivan Golušin, voditelj ''Nacionalnog dnevnika'', Irena Atanasković Hrnjak, voditeljka emisije ''Pink world'', ali i Tijana Prica, voditeljka emisije ''Premijera Vikend Specijal''.

Foto: Andrej Nihil

Foto: Privatna arhiva

- Danas, kao voditelj televizije Pink mogu da poručim svima onima koji se premišljaju, o tome da li je "Officina" pravi put ka blistavoj budućnosti - otkrila je Tijana Prica.

Foto: TV Pink

''Officina'' ove jeseni raspisuje novi konkurs za sve kreativne, mlade i talentovane ljude koji vide svoju budućnost u medijima.

Foto: Promo

Učite od najboljih i dođite 4. novembra 2017. godine u hotel ''Kristal'' u ulici Internacionalnih brigada 9 u Beogradu. Za bilo kakve nedoumice kontaktirajte ''Officinu'' putem broja 063/222-702 kao i putem e-mail adrese radionica.officina@gmail.com.

Autor: Pink.rs

#Officina

#Sanja Marinković

#Vesna Dedić

'