AKTUELNO

Seka Aleksić pojavila se sinoć na jednoj modnoj reviji i tom prilikom se osvrnula na to koliko je u suštini neopterećena skupim brendovima.

Pevačica je u razgovoru sa medijima istakla da joj je, kada je moda u pitanju, najbitnije da joj je udobno i lepo, kao i da joj je pored cipela i torbi skupih modnih kuća, garderoba koju kupuje najćešće sa potpisom pristupačnijih marki.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako je rekla, najbolje se oseća u ravnoj obući, kao i da je po njenom mišlljenju, žena najseksepilnija u beloj majici i farmericama. Ona se na pitanje naše novinarke - da li se ikada mučila da sebi priušti neki komad garderobe, osvrnula na sam početak svoje karijere i ispričala da joj je tada trebalo više vremena i rada da skupi novac za luksuznu bundu.

- Ranije sam imala tih problema, danas ne. Sećam se jedne bunde, koja tada i nije bila nešto ekstremno skupa, ali je i za moje tadašnje prihode i način života, ona bila preskupa - rekla je folkerka i dodala:

- Nosila sam je neprestano sa prvim i drugim albumom, a kasnije sam je poklonila drugarici. Odslužila je svoje - zaključila je Seka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.