AKTUELNO

Sve se saznaje!

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" pale su mnoge maske u Beloj kući. Voditelj Milan Milošević je čitao pitanja zadrugara od kojih njima nije bilo dobro, pa su često dolazili u sukobe sa ostailim stanovnicima velelepnog imanja.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom startu emisije usledilo je pitanje za Miljanu Kulić o njenom ljubavnom trouglu, gde je ona priznala da je stavila taćku na priču sa Lazarom Čolićem Zolom, i da je okrenula list u vezi sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Naredno pitanje bilo je upravo za Bebicu zbog reči njegove sestre da on nije obezbedio svoju porodicu što je on demantovao. Nakon topga je Zorica Marković otkrila šta zna o Bebici:

Jesam rekla. Imam mnogo dobre prijatelje, znaju ga u džigericu, ne mogu da spominjem ljude i ono što su pričali. Znam da ništa nisu slagali, poznaju ga. O porodici sve najbolje, a o njemu sve najgore. Nisam htela da pričam o takvim stvarima. Sad me gleda, mislim da bi me samleo, ali može da mi pop*ši ku*ac. Kome ne bi bilo dobro kod Kulića - sve ima. Živi ko bubreg u loju. Jedini Siniša nema poverenja u njega - rekla je Zorica.

Zola je potom otkrio da se čuo sa Miljanom pre ulaska u Zadrugu 6:

Neću joj pogledati u šolju, znam ja kako ću odgovoriti Miljana, ne odgovarj umesto mene. Mi se zezamo Anita i ja, ali Milane imali smo priliku da pokažemo naše ''druženje''. Negativno smo uticali jedno na drugog. Ometamo jedno drugo, ne prima se na neke laži od Bebice, nju da slažeš jednu stvar napravila bi ti haos od života. Verujem da joj mnogo ne smeta ta situacija i da joj odgovara. Ne možemo imati neki odnos, njena majka me poštuje. Ne želim da nju sekiram i to je to. Malo sam se ja preračunao u našem odnosu, ona nije najgora, dugo smo bili zajedno.

Ivan Marinković je potom otkrio da ima nameru da se bori za starateljstvo nad Željkom, ali da će to raditi van Zadruge, na šta je ušao u sukob sa Marijom Kulić. Njih dvoje su jedno drugom izneli niz uvreda, da bi nakon toga Ivan tražio da se Željku promeni prezime iz KUlić u Marinković.

Njih dvoje su nastavili sukob i za vreme reklama, pa je Marija zamerila Ivanu što se Jelena - njegova devojka, oglašava za medije i govori kako ona ima pravo da uzme Željka.

Nakon toga je Miki Đruičić takođe ušao u sukob sa Ivanom zbog ponašanja prema Željku:

Ja mislim da ti nisi dobar čovek, evo obojica smo go*na. Retko ko zna o mom privatnom životu, o tvom se raspravlja i o tvom detetu. Idi ubi se, ja sam svestan gde sam grešio. Koja je bila tvoja potreba da kažeš da ti dete nije razvijeno za njegove godine. Znam šta ovde radiš, želiš da kažeš da su Kulići monstrumi, da bi opravdao sebe i što nisi otac kakav treba da budeš. Razumem i tebe, ali si bezobrazan. Ovo će vam dete gledati, odvratni ste - rekao je Miki.

Ivan i Marija se nisu zaustaljali, pa su jedno drugom sasuli sve u lice i pomenuli MIljanin porođaj:

Ja sa bio opušten u svemu jer mi nije prvi put, ja sam ipak pratio i kad detetu otpadne pupak, znam kako to ide... Miljani je to prvi put i prvo dete... Normalno je da ima napade panike jer je sve novo za nju, pitala me je da li je bled i kako mi se čini... Ja sam rekao da je sve u redu i izašao sam mirno. Oni su govorili da će da me tuže za gluposti... Ovde moram da sde ogradim trista puta da je sve to normalno za ženu koja je prvi ut rodila - govorio je Ivan.

Ivan je Mariji tražio da viđa sina, a potom i rekao da mu ona ne da priliku da ga on vaspita.

Naredna tema bila je odnos Maje Marinković i Bilala Brajlovića, Naime, Maja je priznala da se zaljubila u Bilala što su zadrugari potvrdili. Nakon toga Bilal je morao da otkrije od čega se Maja razlikuje od drugih devojaka.

Anita Stanojlović bila je sledeća zadrugarka na meti publike. Naime, ona je morala da objasni što je dala pivo Marku Markoviću a u vezi je sa Zolom. Zadrugari su osudili taj njen postupak.

Nakon toga Bebica je morao da objasni što je fizički nasrnuo na Zolu prethodne večeri. Miljana ga je branila i osula paljbu po bivšem momku.

Bilal je nakon toga morao da oktrije kako se oseća u braku, pa je priznao da je Maja bila najlepša mlada koju je ikada video, a onda se desio haos. Naime, Maja i MIljan Vračević su zaratili kao nikada do sada.

Tokom večeri je zbližavanje Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića svakim momentom bilo sve veće i jače. Njih dvoje su u jednom momentu pričali u šiframa, pa su čak i razgovarali na njenom krevetu.

Dok su sedeli na garnituri, Zvezdan je suptilno dodirnuo Aleksandrina kolena dok je uzmao jaknu koja je stajala pored nje. Zvezdan je u nastavku večer nekoliko puta odmerio Aleks.

Danas u popodnevnim časovima vas na TV Pink očekuje nastavk emisije "Pitanja gledalaca", a do tada pratite TV Pink. a sve vesti o najgledanijem rijalitiju čitajte na portalu Pink.rs!

Autor: N.B.